Șocanta tentativă a lui Cuc poate fi încadrată la TERORISM? PSD a oferit lumii doi teroriști: Omar Hayssam și Răzvan Cuc! Despre berbecuți și boi


Șocanta tentativă a lui Cuc poate fi încadrată la TERORISM? PSD a oferit lumii doi teroriști: Omar Hayssam și Răzvan Cuc! Despre berbecuți și boi

Scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu susține, pe Facebook, că deja notoria tentativă a ministrului PSD-ist Răzvan Cuc de a deturna trei avioane pentru a o menține pe Viorica Dăncilă la Palatul Victoria poate fi încadrată, finalmente, la terorism.

Lăzăroiu amintește că România a mai dat lumii un terorist, pe Omar Hayssam, tot de la PSD, care s-ar fi pitit printre berbecuți ca să scape din țară. În acestă ordine de idei, sociologul îl sfătuiește pe Cuc să aleagă un transport de boi, tocmai pentru a-și maximiza șansele de reușită.

”Nu mă pricep, dar cred că, pentru ce era să facă, Cuc poate fi încadrat la terorism.

Am avut și noi doi teroriști, Hayssam și Cuc. Unul răpea jurnaliști, altul voia să țină avioane cu pasageri la sol. Amândoi de la PSD.

Dacă Hayssam s-a ascuns printre berbecuți, că era mai micuț, ca să fugă din țară, Cuc ar putea să aleagă un transport de boi”, scrie Sebastian Lăzăroiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.