Socialismul bun și cei 7 pitici

România este cel mai bun exemplu al acestor timpuri pentru a demonstra că socialismul nu funcționează. Venezuela nu este credibilă, pentru că acolo socialismul a fost “aplicat greșit”, iar țările din vestul Europei nu au încă probleme financiare sau cu statul de drept din cauza socialismului, acolo lupta se duce la nivel cultural, iar românul nu înțelege mare lucru din asta.

În România avem o piață liberă, oricine are posibilitatea să își deschidă o firmă, circulăm liberi, și cu toate astea ceva nu funcționează. Nu funcționează pentru că avem un stat corupt, care este menținut și întreținut cel mai bine de socialism. Da, în România trăim în socialism și asta nu trebuie să o citim în vreo carte sau să ne-o spună un om mai deștept decât noi pentru a fi adevărat, trebuie să avem capacitatea să înțelegem socialismul și să-i recunoaștem semnele. Socialismul se hrănește cu legi multe și îmbârligate, găuri negre birocratice, impozite mari pe muncă, experimente sociale și, cel mai bine, din politicieni mulți și coruptibili.

Suntem șocați de Sorina Pintea. Sincer, nu înțeleg de ce, pentru că numai rochița aia Valentino trebuia să ridice niște semne de întrebare. Dar ne e milă, e bolnavă.

Irina își cumpăra pantofi de 1000 de euro bucata, câteva perechi odată, iar Viorica a fost lecție de opulență în perioada cât a fost premier.

Vâlcov n-a mai fost bolnav, dar a făcut ceva bun. A făcut un cod fiscal care a distrus inițiativa privată, iar românul s-a bucurat. Pentru că patronii sunt răul absolut din start și trebuie pedepsiți permanent. Năstase și Hrebe au furat, au distrus țara, dar românii gândesc că erau mai buni decât oferta politică de acum. Exemplele sunt fără număr, dar concluzia e una singură- în socialism, elitele huzuresc pe banii proletariatului.

Nu PSD este problema și degeaba vă luptați pe unde apucați cu PSD, dacă nu înțelegeți că în realitate răul este dat de organizarea statului și de etatismul care stă la baza acestor partide. Pentru că nu e PSD singurul, iar miza nu e să scăpăm de PSD, ci de socialism.