Sociologul de casă al PSD a luat-o pe arătură. Pieleanu crede că aproape jumătate dintre votanții lui Barna simpatizează de fapt cu Dan Diaconescu


Sociologul de casă al PSD a luat-o pe arătură. Pieleanu crede că aproape jumătate dintre votanții lui Barna simpatizează de fapt cu Dan Diaconescu

Sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu, a susținut, miercuri seară, la Antena 3 că 35% dintre cei care au votat cu Dan Barna în primul tur de scrutin provind dintre simpatizantii lui Dan Diaconescu.

„65% din electoratul lui Barna va vota cu Iohannis”, a decretat Pieleanu în fața lui Bogdan Chirieac și a lui Radu Tudor.

Ce vor face ceilalți 35%? Pieleanu a venit cu o explicație de-a dreptul aberantă.Restul de 35% sunt procente preluate de la Dan Diaconescu, este greu de crezut ca se vor duce la Klaus Iohannis, a pretins Pieleanu.

Pieleanu a susținut că electoratul lui Dan Diaconescu este „antisistem” și l-a votat astfel pe un „candidat antisistem”, aceasta fiind legătura cu Dan Barna, în mintea lui Pieleanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.