Sondaj: unitatea dreptei dă rezultate! Candidatul USR-PLUS-PNL conduce în bătălia cu PSD și PSD-ul lui Ponta într-un fief considerat pesedist


Sondaj: unitatea dreptei dă rezultate! Candidatul USR-PLUS-PNL conduce în bătălia cu PSD și PSD-ul lui Ponta într-un fief considerat pesedist

Într-un fief considerat ori pesedist, ori controlat de partidele-balama ale PSD, PNL și USR-PLUS demonstrează că atunci când există maturitate politică, apar și rezultatele. În urma unei intervenții a premierului Ludovic Orban, PNL a picat la înțelegere cu Alianța 2020 în sensul susținerii deputatului USR Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu în cursa pentru funcția de primar al orașului Bacău.

Conform unui sondaj CATI realizat la cererea lui Sergiu Sechelariu, fratele fostului primar al Bacăului, Dumitriu Sechelariu, candidatul USR-PLUS-PNL, Lucian Viziteu, a trecut pe primul loc. 

Iată clasamentul:

1. Lucian Viziteu (USR-PLUS-PNL): 25.1%

2. Cosmin Necula (actualul primar, candidat Pro România): 24.7%

3. Sorin Umbrărescu (PSD-PPUSL): 17,6%

4. Sergiu Sechelariu (independent): 14.7%

5. Dragoș Ștefan (4.4%): 4.4%

6. Cristinel Manolache (PER): 3.1%

De precizat este că actualul primar, Cosmin Necula, stătea mult mai bine în sondaje, dar intrarea în cursă a lui Sorin Umbrărescu și a lui Sergiu Sechelariu, care au notorietate în Bacău, au fragmentat foarte mult electoratul de stânga. (sursa: Știri pe Surse)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.