ȘPAGĂ fără rușine în plină pandemie! Firea ia banii bucureștenilor și îi bagă în buzunarul pușcăriașului securist Felix Voiculescu. Publicitate nesimțită la A3

Deși ne aflăm în plină pandemie Covid-19, primărița PSD-istă a Capitalei – Gabriela Firea, consoarta baronului Pandele – ia banii bucureștenilor și, în loc să-i dea la spitale, îi bagă în buzunarul fostului turnător securistic Dan Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun, pentru reclame nesimțite la Antena 3, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook:

”Din obligație profesională, am fost nevoit să deschid televizorul și să mă uit la știri. Am nimerit pe Antena 3 și primul lucru pe care l-am văzut a fost o lungă reclamă, siropoasă și lipsită de sens, la Primăria Capitalei și la spitalele din subordine.


Bineînțeles, știam fenomenul reclamelor plătite de madame Firea/ primarii de sector la televiziuni, o șpagă fără rușine, dar acum am avut percepția dureroasă a ceea ce se întâmplă: în plină pandemie, Firea ia banii bucurestenilor și, în loc să-i dea la spitale, îi bagă în buzunarul turnătorului Felix, iar Gâdea și Mircea B. miorlăie frumos.

Puteau, cu o dâră de decență, să oprească difuzarea acestei reclame, acum, și să o amâne, ca să nu ne enervăm. Nu le pasă”.