SPIONII Kremlinului! Sociologul Sebastian Lăzăroiu: UDMR, oficină de AGENȚI hrăniți de Budapesta și Moscova! Un ONG mai toxic chiar și decât PSD


SPIONII Kremlinului! Sociologul Sebastian Lăzăroiu: UDMR, oficină de AGENȚI hrăniți de Budapesta și Moscova! Un ONG mai toxic chiar și decât PSD

Scriitorul și sociologul Sebastian Lăzăroiu lansează acuzații de o gravitate extremă la adresa UDMR, pe Facebook, avertizând că Uniunea lui Kelemen Hunor este o ”oficina de agenți dubli sau tripli hrăniți de la Budapesta până la Moscova via București”, un ONG mai toxic chiar și decât PSD, având în vedere că UDMR – care a susținut cu frenezie ofensiva împotriva Justiției – are mai mulți corupți decât partidul celor trei trandafiri, mințindu-și în buclă alegătorii.

Podul.ro vă prezintă acuzațiile lui Sebastian Lăzăroiu:

”UDMR este un fel de PSD regional, condus de lideri care vorbesc relativ prost maghiara, dar care folosesc cu succes un vocabular limitat în limba română: bani, peșcheș, dă-și-mie, șantaj, oha, pârleală și încă vreo căteva, multe de proveniență slavă.

Dar UDMR e mai toxic, de departe, decât PSD, pentru că ține prizonieri de treizeci de ani aceiași oameni cinstiți cu tot felul de fantasmagorii. UDMR nu e un partid, cum poate nu știți, e un ONG care participă -n-a înțeles nimeni de ce în trei decenii- la toate alegerile, mințindu-și în buclă alegătorii.

UDMR e fată in casă la partidele mari, în special la PSD, are mai mulți corupți decât partidul lui Dragnea, și e responsabil pentru foarte multe nemernicii care au ținut România la coada Europei. Dacă cineva ar verifica sursele de finanțare ale acestui ONG, ar trebui construită încă o închisoare în regiunea Harghita-Covasna.

ONG-ul a prins pragul la ultimele alegeri europarlamentare din mila lui Dragnea, care a îndesat mii de voturi în urne în județe cu câte zece etnici maghiari, toți cu numele Popescu, Ionescu sau Vasilescu. Asta s-a întămplat și grație USR+ care n-a fost în stare să pună un maghiar pe locuri eligibile, făcând același joc al concesiilor compromițătoare ca toate celelalte partide post-decembriste.

Oficina de agenți dubli sau tripli hrăniți de la Budapesta până la Moscova via București, menită, chipurile, să asigure pacea socială în Ardeal, ne-a costat deja mai mult decât face.

Are dreptate Paleologu când îi cere lui Hunor să se retragă din cursă. În felul ăsta ar da ocazia maghiarilor să voteze oameni mai cinstiți decât el, care ar putea, sunt convins, să le reprezinte cu adevărat interesele”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.