Spitalul de Copii din Deva: mizerie, gândaci și angajați abuzați de conducerea cu pile la PSD


Spitalul de Copii din Deva: mizerie, gândaci și angajați abuzați de conducerea cu pile la PSD

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, devoalează neregulile de la Spitalul de Copii din Deva. Pe lângă mizeria din spital, semnalată adesea de parlamentar, dar și de mama unui copil în urmă cu câteva zile după cum puteți vedea în articol, angajații au de suferit de pe urma tratamentului superiorilor: "o infirmieră tânără de la Spitalul Deva a leșinat aseară în jurul orei 21.30 din cauza stresului provocat de urletele Emiliei Prună, Director de Îngrijiri al Spitalului Deva".

Totodată, parlamentarul semnalează politizarea conducerii Spitalului Deva: atât Emilia Prună, director de Îngrijiri, cât și Pera Ștefănie, cea care conduce spitalul, sunt pile PSD.

Mai mult, în urma unei vizite efectuate în februarie la Spitalul de Copii din Deva, Emanuel Ungureanu a luat act de starea de degradare a acestei unități medicale și a solicitat Ministerului Săntății să trimită un Corp de Control, dar Guvernul nu a luat nicio măsură. De asemenea,  "pila" PSD care conduce spitalul, Pera Ștefănie, l-a reclamat la Biroul Permanent al Camerei Deputaților pe Emanuel Ungureanu, iar ca recompensă, într-un mod de-a dreptul sfidător, a fost avansată ca șefă la DSP Hunedoara.

Redăm postarea lui Emanuel Ungureanu:

„Incredibil! O infirmieră de la Spitalul de Copii Deva a leșinat aseară și s-a lovit cu capul de gresie.

"Cei mici plătesc, cei mari sunt protejați"

O infirmieră tânără de la Spitalul Deva a leșinat aseară în jurul orei 21.30 din cauza stresului provocat de urletele Emiliei Prună, Director de Îngrijiri a Spitalului Deva, pila de partid care a încercat să dea vina pe asistente și infirmiere pentru goangele omniprezente în saloanele copiilor.

Din cauza stresului și a presiunii, Ana-Maria Peterlecean, a leșinat și a dat cu capul de gresie.

Tânăra infirmieră a fost transportată cu Ambulanța la serviciul UPU a Spitalului Județean Deva, medicii nu au putut să o investigheze corespunzător deoarece COMPUTERUL TOMOGRAF NU FUNCȚIONEAZĂ!

Starea infirmierei este stabilă acum și se află sub supravegherea medicilor.

Reamintesc faptul că am vizitat Spitalul de Copii din Deva în luna februarie, neanunțat, am arătat opiniei publice stadiul avansat de degradare în care se află clădirea și responsabilitatea managerului Spitalului din Deva.

Consecința, Ministerul Sănătății nu a luat nicio măsură, cu toate că am solicitat oficial intervenția Corpului de Control.

"Pila" PSD care conduce spitalul, Pera Ștefănie, m-a reclamat la Biroul Permanent al Camerei Deputaților și a fost avansată șef la DSP Hunedoara...

Solicit public Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara să demareze o anchetă în acest caz.

Nenorociților care conduc cocina numită Spitalul de Copii și care caută vinovați printre angajații care luptă eroic cu jegul din spital, le transmit că în curând va veni vremea să dea socoteală pentru toate abuzurile lor, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

În cele ce urmează vă prezentăm problema gândacilor de la Secția de Pediatrie a Spitalului Deva:

"Gândaci la Spitalul Judeţean din Deva. Mama unui copil internat la Secția de Pediatrie a fotografiat insectele în patul copilului și în salon, apoi a postat imaginile pe Facebook. Acum doi ani, un părinte a filmat un șobolan în curtea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva (...) În prezent, Secția Pediatrie de la Spitalul Județean de Urgență Deva funcționează într-un imobil vechi de peste 100 de ani, clădire de patrimoniu. Consiliul Județean în subordinea căruia se află spitalul a finanțat renovarea clădirii și acoperișului", relatează tvr.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.