Spitalul de Nebuni PSD s-a mutat pe Calea Victoriei. Un fost ministru pesedist a sunat la 112 să spună că e urmărit de...CEAUȘESCU

Revoluționarul Marian Moroșanu, cunoscut în spațiul public drept Ceaușescu, pentru performanța de a imita perfect discursurile fostului dictator comunist, l-a așteptat, luni seară, pe fostul ministru al Educației Liviu Marian Pop, senator PSD, la ieșirea din studiourile B1, aflată chiar pe Calea Victoriei. Moroșanu l-a făcut cu ou și cu oțet pe senatorul agramat, reproșându-i că l-ar fi atacat mizerabil pe primarul orașului Ulmeni, aflat de mai multe zile în greva foamei în fața Ministerului Sănătății. Primarul a recurs la acest gest pentru că ar fi epuizat toate căile pașnice de a convinge autoritățile că orașul pe care îl administrează are nevoie de o stație de salvare.

Senatorul „Genunche” nu a intrat în dialog cu revoluționarul slobod la gură și a preferat să apeleze serviciul de urgență unde a reclamat că este urmărit și jignit pe stradă de...Ceaușescu.Potrivit relatărilor lui Marian Moroșanu pentru podrul.ro, operatorul de la 112 a crezut inițial că este o glumă proastă și a vrut să închidă dialogul. La insistențele fostului ministru a ascultat totuși până la capăt relatarea bizară, plângerea acestuia rămânând însă în aer pentru că prostestatarul s-a retras după câteva minute și l-a abandonat pe terifiatul Liviu Pop în mijlocul trotuarului.

Filmul incidentului poate fi vizionat aici: