Spitalul oncologic pediatric. Oreste le pune la zid pe Firea și Budeanu și le dedică o epigramă sugestivă


Spitalul oncologic pediatric. Oreste le pune la zid pe Firea și Budeanu și le dedică o epigramă sugestivă

Jurnalistul Oreste Teodorescu a reacționat dur după tentativa penibilă a Gabrielei Firea de a "fura" meritele construirii spitalului oncologic pediatric, proiect realizat de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, de la Asociația Dăruiește Viața. Totodată, precizăm că Firea a recunoscut că a distribuit pe Facebook mesajul Danei Budeanu în care este ridiculizat proiectul spitalului oncologic pedriatic. 

CITIȚI ȘI: Tupeu mișelesc! Firea "fură" meritele pentru construirea spitalului oncologic pediatric și le insultă pe Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu: "Ciuma roz sau albă"! Totodată, "sârma" aruncă cu săgeți către Vlad Voiculescu

Astfel, jurnalistul a făcut o paralelă cu episodul în care Firea a încercat să se urce călare pe succesul Simonei Halep în cadrul evenimentului de pe Arena Națională. Paralela vine în contextul în care Firea, marți seară, se lăuda pe Digi24 cu eforturile pe care le-a depus pentru construirea spitalului oncologic pediatric. 

Mai mult, Firea a avut tupeul de a transmite că nu înțelege de ce s-a revoltat lumea în legătură cu repectiva postare, întrucât are dreptul la liberă exprimare, iar în acest sens, tot în spiritul diversității și al liberei exprimări, Oreste îi dedică o epigramă a scriitorului George Budoi în textul următor:

"Emisiune halucinantă cu Moartea Pasiunii și Cosmin Prelipceanu la Digi.

Litza înfiptă în cur, aparat de mers pe drum nu a înțeles nimic din nimic! La fel ca atunci când a încercat să vampirizeze succesul Simonei Halep, de a primit câteva sute de mii de plăcuțe suedeze pe stadionul național, după care a stat chitită după cratițele cu sarmale o jumăte de an, și acum după ce a preluat mizeria de postare a unei dudui ale cărei gânduri din cap sunt precum trenurile care nu opresc în haltă, slobozește în eter următoarea reacție de ți se strepezesc dinții de scârbă:

Cosmin Prelipceanu: De ce ați share-uit postarea Danei Budeanu?

Firea: Este interzis like-ul sau share-ul pe Facebook? Chiar dumneavoastra militați pentru libera exprimare… pentru diversitate

Tot pentru diversitate, îi transmitem și noi măturii răvășite, următoarea epigramă a lui George Budoi:

Aşa cum proverbul spune,
"Despre morţi, numai de bine!"
Dar e bine ca să ştii:
Nu şi despre morţii vii...", a scris Oreste pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.