Statul mafiot trebuie dărâmat din temelii! #FurciSiTopoare!


Statul mafiot trebuie dărâmat din temelii! #FurciSiTopoare!

Un val de revoltă cuprinde România!

Bucăți din statul mafiot construit de Dragnea încep să se prăbușească și îngroapă cetățeni nevinovați. Drama de la Caracal este doar vârful ghețarului: România a ajuns un stat eșuat. Știe doar să jupoaie cetățenii cinstiți, dar nu le oferă nimic în schimb, dimpotrivă, îi terorizează. Sistemul de sănătate este la pământ. Educația a ajuns mai rău ca înainte de 1989. Autostrăzi – zero. Poliția este mână în mână cu infractorii și își bate joc de tinerele care au nevoie de ajutor.  

Tinere fete sunt răpite peste tot în lume. Dar când se întâmplă așa ceva, în statele civilizate autoritățile se implică cu toată forța. Or, în cazul Alexandrei Măceșanu, slujbașii statului, de un cinism și o indolență incredibile, și-au bătut joc. În cele 40 de minute în care au vorbit cu ea la telefon, după ce aceasta apelase 112, aveau timp să o găsească și pe lună. Poliția română și misteriosul STS n-au fost în stare. Interlopii din Caracal și-au bătut joc de adjunctul șefului IPJ Olt și l-au trimis la adrese false, la rivalii lor.

Acum, pentru a face situația și mai îngrozitoare, autoritățile statului nu sunt în stare să spună clar nici măcar dacă tânăra este moartă sau în viață. Închipuiți-vă drama uriașă prin care trec părinții acestei fete, măcinați de incertitudine.

Dragi prieteni, în ultimii ani, politrucii care dețin puterea v-au păcălit de mai multe ori, au promis schimbări majore și nu au făcut nimic. Cel mai bun exemplu este ceea ce s-a întâmplat după incendiul de la Colectiv: Cioloș și Iohannis nu au făcut decât să conserve structurile pesedizate – l-au menținut în post pe Raed Arafat, au protejat plagiatorii și nu s-au atins de corupția din Poliție – și, la final, l-au ajutat pe Dragnea să câștige alegerile. Drama de la Caracal trebuie să fie începutul schimbării, schimbării prin alegerea în fruntea țării a unor oameni complet independenți față de sistemul securist-mafiot. Oameni curați. Oameni curajoși! Oameni care să-și asume o schimbare, nu să cadă la pace cu milițienii și securiștii de rit nou. 

Oameni care să dărâme sistemul mafiot, din temelii, și să reconstruiască aparatul de stat, pentru a-l pune în slujba cetățenilor.

Dacă nu vom ști să alegem astfel de oameni, suntem condamnați să asistăm la repetarea unor drame precum cele la care azi asistăm șocați.

PS: PSD îl mobilizează din nou pe Raed Arafat pentru a-și salva imaginea. Penibil. Reforma țării trebuie să înceapă cu concedierea lui Arafat, simbolul eșecului statului român.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.