STATUL PARALEL din Teleorman: O deputată PSD, AMENINȚARE la adresa unui teleormănean: Ai grijă că vei fi urmărit!


STATUL PARALEL din Teleorman: O deputată PSD, AMENINȚARE la adresa unui teleormănean: Ai grijă că vei fi urmărit!

Carmen Dumitrescu de la redacția liberinteleorman.ro a relatat sâmbătă, 29 decembrie, un episod de sorginte securistă de pe rețeaua socială Facebook care o are ca protagonistă deputatul PSD de Teleorman, Violeta Răduț. Concret, social-democrata a amenințat unul din teleormănenii aflați în străinătate că va fi urmărit după ce acesta și-a permis să o corecteze gramatical.

Citiți în cele ce urmează un fragment din articol:

"Despre intervenția Violetei, teleormăneanul spune că a venit cam la o oră, aceasta susținând că „deschideți” se scrie legat. Autorul comentariului i-a explicat Violetei că atunci când adresezi un îndemn la persoana a doua singular, forma corectă a verbului e „deschide-ți!” „Eu i-am explicat că știu gramatică. Și la asta, ea a comentat: „Ai grijă că vei fi urmărit!” Exact așa! M-a sunat și mama să șterg comentariul și, ca să nu le fac rău alor mei, am decis să șterg comentariile și am și blocat-o. Apoi am aflat că Violeta Răduț asta e deputat PSD de Teleorman. Mie nu poate să îmi facă nimic, dar îi am pe ai mei. Eu nu am jignit-o, putea să recunoască, pur și simplu, că a greșit. Dar nu să mă amenințe.” Teleormăneanul susține că astfel de practici constituie un motiv bun pentru el de a renunța la cetățenia română: „E sub orice critică ce se întâmplă în România și în Teleorman. Eu oricum vreau să renunț la cetățenie, nu m-aș mai întoarce niciodată în țara aia. M-am gândit la început că o să mă întorc, dar nu are rost, nu mai e nicio șansă!'', a relatat Carman Dumitrescu. 

Citiți AICI articolul integral

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.