Statul ucide! Un cetățean a solicitat la 112 o ambulanță, iar aceasta nu a venit nici după 3 ore! Reacția operatoarei: "Nu știu ce să vă spun. Vă doresc multă sănătate!"


Statul ucide! Un cetățean a solicitat la 112 o ambulanță, iar aceasta nu a venit nici după 3 ore! Reacția operatoarei: "Nu știu ce să vă spun. Vă doresc multă sănătate!"

Directorul executiv al Realitatea TV, Edward Pastia, reclamă un alt caz de incompetență a autorităților române ce are legătură cu serviciul 112. 

Concret, jurnalistul relatează că mama sa a leșinat, iar soțul ei a sunat la 112 pentru a chema ambulanța. Acum urmează partea strigătoare la cer. Au trecut trei ore și ambulanța nu a ajuns, iar tatăl jurnalistului a apelat din nou la 112. De subliniat e faptul că operatoarea a avut o atitudine totalmente delăsătoare terminând apelul, în timp ce se pare că nu găsea nicio ambulanță, astfel: "Nu știu ce să vă spun… Vă doresc multă sănătate!".

Edward Pastia informează că, în acest moment, mama sa nu se simte bine. 

Redăm relatarea jurnalistului:

"Pentru 112, cu multă sănătate.

Duminică seara, după ora 21. București.

Alo, bună seara, soției mele I s-a făcut rău. Are 70 de ani, a leșinat…

Bună seara, sigur, o să vină un echipaj. În cât timp? O să vină… 

După aproape 3 ore.

Bună seara, nu a venit nici un echipaj.

Operatoarea încearcă să vorbească la ambulanță. Pare să nu găsească pe nimeni.

Nu știu ce să vă spun… Vă doresc multă sănătate!, mai spune operatoarea 112. 

Această discuție s-a purtat între tata și sistem. Celor care-l manageriază le dorim la fel, multă sănătate. Glumesc", transmite jurnalistul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.