Ștefan Mandachi își dinamitează singur soclul de erou. Antreprenorul #ȘÎEU se gudură jenant pe lângă două personaje insalubre


Ștefan Mandachi își dinamitează singur soclul de erou. Antreprenorul #ȘÎEU se gudură jenant pe lângă două personaje insalubre

Cunoscutul antreprenor Ștefan Mandachi, care are marele merit de a fi lansat cel mai vocal apel pentru construirea autostrăzii Moldovei și mai recent de a se fi implicat financiar și logistic în sprijinirea situației sanitare din greu încercatul său județ Suceava în urma exploziei numărului de infectări cu noul coronvirus, le aduce mulțumiri grețoase, pe pagina sa de Facebook, lui Petre Roman și Victor Ciutacu, două personaje insalubre ale istoriei noastre recente și complicate.

„Pentru un film documentar despre lipsa autostrăzilor, prezența unui prim-ministru este indispensabilă. Mulțumesc Petre Roman! Avem mai mulți premieri români pe care i-am intervievat, inclusiv pe actualul. Și cu prilejul ăsta, le mulțumesc răspicat și sincer tuturor! (în curând vom posta fotografii de la filmări)

Cel care m-a ajutat să iau interviu dlui. Petre Roman și căruia, de asemenea, vreau să îi mulțumesc, este Victor Ciutacu”, scrie Mandachi pe pagina sa de Facebook.

Este puțin probabil ca Mandachi să nu știe cine sunt cei doi și cu ce s-au ocupat de-a lungul timpului. I-o spun, de altfel, și urmăritorii săi în numeroase comentarii cărora Mandachi alege însă să le răspundă agresiv și arogant: „Nu mă mai miră nimic... sunt deja cicatrizat cu nesimțiții. Să ai o explicație atât de evidentă (pt. un demers atât de elocvent) și să joci teatru că nu te prinzi... ăștia suntem.”

Victor Ciutacu, un pseudo-jurnalist, trompeta agresivă a unuia din cele mai toxice posturi tv de propagandă, fake-news și luptă anti-justiție independentă, România Tv, post patronat de fugarul Sebastian Ghiță, „scuipă” și el virtual peste cei care contestă această asociere: „Ștefane, eu ți-am zis că vorbești la pereți. N-ai cu cine, frate! mama imbecililor e mereu gravidă. Baftă la lansare”

Cât despre ticăloșia lui Petre Roman (chiar și de dată foarte recentă - vezi AICI ce declarații odioase a făcut față de inculparea în dosarul Mineriadei) au curs râuri de cerneală în cei 30 de ani care au trecut de la Revoluție, unde a avut, de asemenea, o implicare decisivă în confiscarea acesteia printr-o diversiune sângeroasă pentru consolidarea poziției lui Ion Iliescu în fruntea statului eliberat de dictatură. Sunt fapte abominabile pentru care detestatul fost premier ar fi trebuit să răspundă în fața legii, situație solicitată la un moment dat chiar de procurorii Parchetului General. Detalii AICI

Ce-i scriu oamenii lui Mandachi

Dan Spataru: „Unfollow. Nu e vorba doar de asociere. E mai mult de atat. Practic lui Mandachi nu-i pasa ca Roman si Ciutacu sunt niste hiene care au distrus si distrug Romania. Nu-l intereseaza. Interviul sa iasa. Mai bifam o actiune de promovare. Trist. Omul nu e altceva decat un impostor. Tind sa cred ca tot circul cu metrul de autostrada a fost cap-coada o campanie de marketing. De exemplu, eu asa am auzit de restaurantele lui. Pai Roman si Ciutacu sunt doua dintre motivele pentru care nu avem autostrazi. Ce ai vrut sa faci cu interviul asta, sa-i convingi sa treaca de partea buna a fortei? Pe bune?”

Iustin Manciu: „Ștefan, în chestiunea asta ai un blind side moral imens, care mă miră, sincer să fiu. Îți spun cu toată prietenia și umilința să te mai gândești. N-ai cum să te asociezi sub nicio formă, niciuna, cu pramatia aia mediatică, cel puțin. Beneficiile sunt mult mai mici ca pierderile. Mă mir că o persoană inteligentă ca tine n-a văzut asta. Nu suntem nesimțiți niciunul de aici, cum pari să crezi.”

Vasi Ilie: „Noi îi mulțumim pentru mineriadele din anii 90.. fetele de la APACA pentru altceva.. importantă e și vopseaua de păr.. trebuie să reziste și-n mediile mai răcoroase..”

Bogdan Groza: „Îmi pare rău că te asociezi cu astfel de personaje cheie în distrugerea României! Am crezut că poți fi o oază de lumină pentru zona moldovei, acolo unde astăzi te plângi că nu există NIMIC, neștiind probabil că e tocmai datorită celor cărora le iei acum interviu 😅 Zi bună cu unfollow!”

Ion Meriuta: „Nu am inteles nimic , sincer ! Lupți si faci un scurt metraj sa atragi atentia asupra infrastructurii deplorabile din România dar ii mulțumești public tocmai celui care a avut puterea de a face dar care desigur a furat nu doar infrastructura ci a sărăcit și un popor intreg. Am început să mă balbai..”

Fanel Sava: „Pe bune? N-ai gasit alte personaje cu care sa colaborezi? Petre Roman si... Ciutacu? A ajuns vestitul difuzor de fake news colaborator de-al tau? De celalalt nu mai zic nimic. Stie toata lumea cine a fost si cine e... Din pacate... unfollow.”

Neculai Lazar: „Am mai spus-o de cateva ori... Acest Mandachi e baiat destept, are carisma si stie sa se promoveze. Treaba cu 1cm ( de altfel f buna) l-a promovat cum nu reusea sa-l promoveze nici o publicitate de la nici o tlv... O chestie de marketing bine gandita cu foloase in timp... Asta inseamna ca e baiat destept... Acum cu Roman cred ca si-a dat cu stangul in dreptul sau pur si simplu asta e adevaratul Mandachi”

SURSA FOTO: Ștefan Mandachi/Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.