Limbaj de mahala. Steluța Cătăniciu, acolita lui Iordache din comisia de măcelărire a legilor justiției, se dezlănțuie împotriva lui Ludovic Orban: „Parcă e drogat”


Limbaj de mahala. Steluța Cătăniciu, acolita lui Iordache din comisia de măcelărire a legilor justiției, se dezlănțuie împotriva lui Ludovic Orban: „Parcă e drogat”

Una din cele mai antipatice figuri ale infamei Comieii Iordache de masacrare a legilor justiției și codurilor penale, deputata ALDE Steluța Cătăniciu, a lansat un atac virulent la adresa președintelui liberal Ludovic Orban în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV. Deputata a dorit să sancționeze o declarație cam bizară a liberalului care a comentat „nunta” din postul Paștelui a pesediștilor olteni Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.

„Suntem în Postul Paştelui. Orice român credincios, care respecta tradiţia, care îşi respectă semenii, ştie că în Postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi ca am vazut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi cei care se băteau cu cărămida în piept ca ei fac referendumul pentru familie, arătându-şi ca nişte farisei credinţa, dar nu în Dumnezeu, ci în idolii la care nu au voie sa se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia bisericii şi care ţin în această perioadă Postul Paştelui. Ăștia nici atei nu sunt, ci mai degrabă sunt păgâni și nu mai au voie să conducă România”, declara Orban neinformat, Manda și Olguța organizând week-endul trecut doar petrecerea de nuntă, nu și cununia religioasă, întâmplată înainte de intrarea în post.

”Parcă e drogat, în ultimul timp. Nu poți să cobori limbajul atât de jos. E josnic ce face. Nu poți să spui așa ceva despre evenimentul din viața unui om”, a perorat Steluța Cătăniciu, preluată de știripesurse.

Declarația lui Ludovic Orban este taxată și de consultantul politic Mirel Axinte, membru USR, într-o postare pe Facebook, critica aceestui fiind însă mult mai decentă și mai argumentată.

Mirel Axinte: „Declarația asta lui Ludovic Orban e extrem de periculoasă:

„Nici atei nu sunt ăştia, mai degrabă sunt păgâni şi nu mai au voie să conducă România”

Înțelegem de aici că doar creștinii au dreptul de a fi aleși? Ateii și cei de alte religii nu? Dreptul de a conduce România se dă pe criterii religioase? Cum poți să spui că cineva nu mai are voie să ocupe funcții publice fiindcă nu are o anumită religie sau nu respectă niștiuce cutume ale unei comunități religioase?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.