Strategia abjectă a PSD, devoalată de Oreste: "Manipulează abil cele mai vulnerabile categorii și după ce câștigă alegerile se închide ermetic punând în mișcare o imensă mașinărie de fraudare a banului public!"


Strategia abjectă a PSD, devoalată de Oreste: "Manipulează abil cele mai vulnerabile categorii și după ce câștigă alegerile se închide ermetic punând în mișcare o imensă mașinărie de fraudare a banului public!"

Jurnalistul Oreste Teodorescu analizează pe Facebook strategia pe care mizează iarăși PSD, sperând că va accede din nou la putere pentru "a pune în mișcare o imensă mașinărie de fraudare a banului public".

Concret, "PSD vânează erorile celorlalți, îmbracă populist cele mai profunde temeri sociale, manipulează abil cele mai vulnerabile categorii", formațiunea cu pricina nefiind interesată niciodată de găsirea de soluții, nici la guvernare, nici în opoziție. În acest sens, Oreste a semnalat că este inacceptabil și revoltător ca indivizi precum președintele PSD, Marcel Ciolacu, liderul Pro România, Victor Ponta, și nu numai, să vină să dea lecții, în condițiile în care "au lăsat spitalele fără resurse și economia fără investiții majore".

Astfel, astăzi, de la ora 23 pe Realitatea PLUS, Oreste îi va avea invitați pe Oana Stănciulescu, Ion M Ioniță, Stelian Negrea și Răzvan Gheorghe (directorul Podul.ro) pentru a analiza din toate perspectivele strategia PSD de a se relansa electoral

Oreste. pe Facebook: "Încă de la alegerile generale din 2016, pesedeul a demonstrat că nu este decât un partid electoral care vânează erorile celorlalți, îmbracă populist cele mai profunde temeri sociale, manipulează abil cele mai vulnerabile categorii și după ce câștigă alegerile se închide ermetic punând în mișcare o imensă mașinărie de fraudare a banului public! Dacă PSD-ul ar fi fost un partid politic ar fi avut întotdeauna soluții și la guvernare și în opoziție, dar pe ei nu i-au interesat niciodată reconstrucția și modernizarea României ci doar privilegiile puterii și îmbuibarea propriilor baroni, adevărați vătafi ai sărăciei... Acum, în plină pandemie vor să depună moțiuni de cenzură împotriva miniștrilor care chiar pot redresa situația economică dezastruoasă lăsată moștenire de camarila lui Dragnea și Dăncilă!

Capcana în care a căzut majoritatea populației în 2016, votând promisiunile abracadabrante din programul de guvernare, prezentat scolastic de Dragnea pe la toate televiziunile ne-au costat trei ani de stagnare și de sărăcie. Fără PSD la putere, România putea să aibă mai multe autostrăzi, mai multe şcoli, mai multe spitale, să aibă mai multe proiecte pe fonduri europene, să aibă un plan durabil de dezvoltare și modernizare pe termen mediu și lung...

Pentru mine este inacceptabil și revoltător să îi vedem dând lecții astăzi pe cei care au lăsat spitalele fără resurse și economia fără investiții majore! Nu înțeleg de unde au găsit atâta nerușinare încât au ajuns chiar să instige la nerespectarea măsurilor menite să protejeze viața cetățenilor

Vom face în această seară o analiză foarte serioasă a strategiilor pesediștilor de a sabota încă o dată interesul național, cu ajutorul celor mai onești și necruțători jurnaliști: Oana Stănciulescu, Ion M Ioniță, Stelian Negrea și Răzvan Gheorghe".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.