SURSE: Anchetarea dubiosului Dorel Căprar stârnește lupta pentru șefia PSD Arad! Ce fost ministru ”șobolănește” prin filiala arădeană

Fostul ministru pesedist Mihai Fifor (”șobolanul partidului”, potrivit lui Orlando Teodorovici) se face iar preș, zilele acestea, pe coridoarele noii conduceri social-democrate, implorând în stânga și-n dreapta să-i fie alocată șefia PSD Arad, în cadrul Congresului din luna februarie.

Potrivit surselor Podul.ro, războiul subteran dintre Fifor și liderul PSD Arad, controversatul Dorel Căprar (fost dragnist fanatic) este unul vechi, ”șobolanul partidului” încercând în repetate rânduri, de-a lungul ultimilor doi ani, să-l sape pe acesta, pentru a prelua organizația.

Faptul că Dorel Căprar este cercetat în prezent de DNA Timișoara pentru nu mai puțin de 17 infracțiuni, în dosarul șpăgilor astronomice care au legătură cu DRDP Timișoara și Vama Nădlac 2, l-a motivat pe Fifor să iasă din nou la atac. Chemat luni dimineață la audieri, Dorel Căprar s-a încotoșmănat, potrivit Digi 24, într-o geacă în valoare de 1.500 euro.

Potrivit surselor noastre, Mihai Fifor – care se laudă că va candida la Primăria Aradului – are un grup de fideli (în special fidele) în cadrul PSD Arad, de unde și porecla de ”Loverică”. El a ajuns în organizația arădeană după ce a avut o viață aventuroasă în alte zone ale partidului celor trei trandafiri, fapt care i-a cauzat transferul în ograda lui Căprar, pe care s-a grăbit să-l lucreze.

 (Sursa foto: Digi24)