SURSE Dragnea a trăit până în ultima clipă cu iluzia libertății. A fost convins că nu va merge la pușcărie


SURSE Dragnea a trăit până în ultima clipă cu iluzia libertății. A fost convins că nu va merge la pușcărie

Pușcăriașul Liviu Dragnea a trăit cu iluzia libertății până în ultima clipă, potrivit surselor Hotnews. Liderul PSD ar fi primit asigurări de la cercul său de intimi că judecătorii îl vor achita și că nu va face nicio zi de pușcărie.

În seara dupa încheierea alegerilor, deși i s-a cerut demisia, Dragnea a refuzat să o facă. Le-a spus liderilor prezenți în sediul din Băneasa că nu demisionează și că duce până la capăt lupta cu „statul paralel”. Dragnea era convins și atunci că va fi achitat.

Totodată, chestionat dacă își va da demisia în seara dinaintea condamnării, Liviu Dragnea a declarat: "Eu în viață mi-am asumat și ce am făcut și ce nu am făcut și la fel o să o fac și acum, împreună cu colegii mei, dar eu nu îmi ausm astfel de lucruri nici pe Facebook, nici ascuns printr-o țară apropiată, ci într-o discuție serioasă în CEX."

Vă reamintim una din declarațiile lui Dragnea care a căpătat notorietate și care arată că fostul președinte al PSD s-a înșelat amarnic: "Eu nu vreau să plec din viața și din funcția asta ca prostul", spunea pușcăriașul Dragnea în urmă cu aproape un an. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.