SURSE Lentoare strigătoare la cer a DIICOT în anchetarea ororii de la Caracal. Se așterne praful pe telefoanele inculpatului Gheorghe Dincă

Apar noi informații privind ancheta deficitară a DIICOT în cazul ororii de la Caracal. Potrivit surselor Mediafax, procurorii DIICOT nu au început nici la această oră verificarea telefoanelor inculpatului Gheorghe Dincă, nefiind efectuată nici percheziția informatică

CITIȚI ȘI: Ancheta DIICOT la domiciliul lui Gheorghe Dincă, îngreunată. Felix Bănilă: Inculpatul are drepturi și trebuie adus la fața locului pentru a nu exista suspiciunea că am plantat noi niște probe!

Totodată, surse locale au declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că anchetatorii au indicii privind prezenţa lui Gheorghe Dincă în Craiova joi, 25 iulie, în ziua când ar fi ucis-o pe Alexandra.

Anchetatorii au fost la un complex comercial din Craiova pentru a ridica imagini care arată că Dincă a fost în acea zi la un stand unde a cerut să îi fie încărcată cartela telefonică.

Angajaţii centrului comercial spun că Gheorghe Dincă ar fi ajuns acolo la ora 10.03.

Surse apropiate anchetei arată că acesta ar fi dat primul apel la ora 10.19.

Oamenii din zona centrului comercial povestesc faptul că Gheorghe Dincă venea în Craiova pentru a transporta persoane, luate la ocazie. De altfel, în zona centrului comercial, situat pe strada Caracal, unde a mers Dincă joi se află benzinării de unde localnicii iau ocazia.