SURSE: Primul primar din București care o TRĂDEAZĂ pe Dăncilă! Ce edil sabotează campania prezidențiabilei PSD

Fost dragnist virulent și ex-sponsor de marcă al PSD, controversatul Daniel Florea – primarul Sectorului 5 – își îndeamnă colaboratorii, potrivit surselor Podul.ro, să nu se implice trup și suflet în campania șefei sale pe linie de partid, prezidențiabila Viorica Dăncilă, întrucât știe că i se coace debarcarea de la șefia organizației, într-un viitor apropiat.

De altfel, campania electorală a PSD Sector 5 este mai vlăguită ca niciodată, fapt ce se vede cu ochiul liber și cauzează deja nemulțumiri și acuzații în spatele ușilor închise.

Potrivit surselor Podul.ro, viceprimarul Aurelian Bădulescu face presiuni subterane, beneficiind de întreaga susținere a primăriței Gabriela Firea, pentru a-i lua locul lui Florea la cârma PSD Sector 5.

De notat că dubiosul Bădulescu – notoriu pentru limbajul său suburban și pentru comportamentul agresiv – visează de ceva timp să-i ia funcțiile lui Florea: de altfel, în 24 iunie 2019, Bădulescu și-a trâmbițat public intenția de a candida pentru Primăria Sectorului 5.

Să nu uităm nici că Gabriela Firea (stăpâna lui Bădulescu) este o inamică declarată a lui Daniel Florea, pe care Liviu Dragnea l-a folosit în repetate rânduri împotriva primăriței.

Dacă Viorica Dăncilă nu va reuși să acceadă în turul al doilea al prezidențialelor, în PSD va reizbucni, la baionetă, lupta pentru putere, iar Gabriela Firea (vrem sau nu) va juca un rol important în economia reglărilor de conturi.