TĂMBĂLĂU în PSD: Codrin Ștefănescu o acuză pe Dăncilă că a făcut BLAT cu Iohannis. Urmează EXCLUDERI?


TĂMBĂLĂU în PSD: Codrin Ștefănescu o acuză pe Dăncilă că a făcut BLAT cu Iohannis. Urmează EXCLUDERI?

După ce a fost surclasat de o manieră puțin spus umilitoare la Congresul PSD, când abia dacă a primit un buzunar de voturi, și după ce ”candidatul” pe care îl susține – zvăpăiatul Liviu Pleșoianu – a fost ignorant total în partid, incorigibilul Codrin Ștefănescu o acuză pe șefa sa, premiera și prezidențiabila Viorica Dăncilă, că face blat cu președintele Klaus Iohannis.

Mai exact, fostul ”locotenent” al lui Liviu Dragnea se referă la faptul că șeful statului a acceptat ”suspect de prompt” ungerea Ramonei Mănescu și a lui Nicolae Moga în Cabinetul Dăncilă.

”Klaus ne-a aprobat noii ministri. Suspect de prompt! Si fārā injurāturi, ciuma rosie sau penali. Asa cum ne obisnuise de câtiva ani. Sā fie asta o primā declaratie de dragoste?”, scrie Ștefănescu, pe Facebook. De-a lungul ultimelor două săptămâni, Ștefănescu a tot acuzat-o pe Dăncilă că ar fi predat partidul așa-zisului stat paralel.

Pentru astfel de acuzații, Codrin Ștefănescu și junele zvăpăiat Liviu Pleșoianu (care și-a anunțat, marți, candidatura independentă la Cotroceni) riscă să fie excluși din PSD, pe ușa din dos, în condițiile în care Viorica Dăncilă a transmis, după CEx-ul de marți, că nu va mai tolera acuzațiile și criticile făcute în exteriorul partidului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.