Tămbălău și venin la Antena 3. Ana Birchall i-a trimis Oanei Zamfir un SMS: ”Este NESIMȚIRE ce faci!”


Tămbălău și venin la Antena 3. Ana Birchall i-a trimis Oanei Zamfir un SMS: ”Este NESIMȚIRE ce faci!”

Oana Stancu Zamfir, realizatoare de emisiuni la Antena 3 (oficină controlată de fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, delatorul de rude și semeni, fost pușcăriaș de drept comun), a anunțat că a primit un SMS de la ministrul Justiției, Ana Birchall, în care a fost catalogată drept ”nesimțită”.

Potrivit stareapresei.ro, Birchall a reacționat astfel, după ce Antena 3 a atacat-o violent, susținând că i-a oferit bani fostului președinte al PSD, Mircea Geoană.

„Editorul emisiunii a primit niște mesaje de pe numărul doamnei ministru Ana Birchall. Nu știu dacă îmi sunt adresate. Citez: <Este nesimțire ce faci!>.

Doamna Birchall, bănuiesc că ați greșit numărul. În primul rând, nu vă permit să mă tutuiți. Nu ne cunoaștem. În al doilea rând, cu siguranță, vă referiți la alte persoane. Dacă vă referiți cu acești termeni la jurnaliștii de la Antena 3, vă sugerez să vă reevaluați poziția”, a comentat Oana Zamfir, îmbufnată până peste poate.

Ana Maria Roman, o altă „vedetă” a postului Antena 3, a susținut că a primit și ea mesaje similare.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.