Tăriceanu, ironizat de un jurnalist după vizita în SUA: "Vedeți cum în poza de 50 000 de euro cu Mike Pence nu s-au respectat trăsăturile feței președintelui ALDE?"

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a întâlnit marți, la Washington, cu Mike Pence, vicepreședinte SUA, pe care l-a invitat să facă o vizită oficială în România și cu care, până una-alta, a făcut doar o „foto”, aruncată de ALDE în rețelele de socializare.

Ca Tăriceanu să ajungă în SUA și să aibă și întâlniri acolo, ALDE, partidul pe care îl conduce și care formează împreună cu PSD, actuala coaliție mafiotă de guvernare, a plătit o firmă de lobby cu 50.000 de dolari: Mercury Public Affairs.

CITIȚI ȘI AICI: Toate drumurile coaliției PSD-ALDE duc la MOSCOVA. POZA lui TĂRICEANU cu Mike PENCE a fost aranjată, pe bani mulți, de o firmă care a prosperat lucrând pentru OAMENII lui PUTIN

Jurnalistul Radu Buzăianu l-a ironizat într-un stil remarcabil pe Călin Popescu Tăriceanu, care și-a modificat pe calculator fața pentru a părea mai tânăr. Astfel, omul de televiziune, realizator al emisiunii "Bună, România!" l-a luat peste picior privind vizita în SUA și întâlnirea cu vicepreședintele SUA, Mike Pence. Concret, Radu Buzăianu întreabă cum este posibil ca cei care au făcut poza de 50 de mii de euro cu Tăriceanu și Mike Pence să fi modificat imaginea îmbătrânindu-l pe președintele ALDE. 

"Vedeți cum în poza de 50 000 de euro cu Mike Pence nu s-au respectat trăsăturile feței domnului Tăriceanu? Vedeți cum a fost îmbătrânit cu ajutorul Photoshop-ului? Dar probabil așa a vrut clientul Mike Pence. Omul a plătit pentru o poză cu Tăriceanu mai matur, să iasă el mai tânăr. Că am citit că se înțelesese invers, că Tăriceanu ar fi dat banii", a scris Radu Buzăianu pe Facebook.