Tăriceanu, paralel cu realitatea: 4% se visează premier


Tăriceanu, paralel cu realitatea: 4% se visează premier

Tăriceanu a fost întrebat sâmbătă la Sibiu, în cadrul unei conferințe de presă, dacă ia în calcul postul de premier în cazul în care Mircea Diaconu va câștiga alegerile prezidențiale. 

Astfel, președintele ALDE a declarat că în opinia sa are experiența necesară pentru a fi premier și speră că ALDE va obține la alegeri un vot majoritar care să-i ofere această șansă.

"Să știți că până mă retrag din politică, nu stau să vă spun nu mă interesează. Cred că am o experiență care ar fi utliă, dar sigur că acest lucru trebuie să fie împărtășit și de alegători. Să sperăm că după alegerile din 2020, împreună cu ALDE vom ajunge să avem un vot majoritar, care să ne dea această posibilitate, dar nu legătura cu Mircea Diaconu. Eu vreau să avem votul cetățenilor", a declarat Tăriceanu. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.