Tăriceanu transformă candidatura la prezidențiale într-o telenovelă și lansează un atac către Realitatea TV și alte instituții media: "Sunt instrumentele unei dezinformări"


Tăriceanu transformă candidatura la prezidențiale într-o telenovelă și lansează un atac către Realitatea TV și alte instituții media: "Sunt instrumentele unei dezinformări"

Călin Popescu Tăriceanu începe și el meciurile ieftine cu presa pentru a nu se lăsa mai prejos față de abordările de bădăran pe care le are Dragnea în raport cu jurnaliștii. 

Concret, președintele ALDE atacă Realitatea TV și alte instituții media care au transmis că va candida la alegerile prezidențiale din 2019. Mai mult, Tăriceanu continuă într-o notă paranoică tipică coaliției PSD-ALDE insinuând că Realitatea TV și celelate instituții media despre care bate apropo ar deservi interese nedemocratice. 

"Decizia privind candidatura mea la Președinția României nu se ia când anunță propaganda altor state și presa care dezvoltă astfel de manipulări. Realitatea Tv și alte instituții media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fără voie, instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român.

Remarc o tendință de implicare a unor factori de influență străini, din zone aflate în afara democrațiilor consolidate, în disputele politice din Europa și Statele Unite.

Indiferent care sunt simpatiile și antipatiile pe plan intern, cred că avem toți responsablitatea de a descuraja astfel de acțiuni", a scris Tăriceanu într-o postare pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.