Teodorovici sau "Trădătorovici"? România, UE și SUA, trădate de ministrul Finanțelor. Dezvăluirile lui Florin Cîțu


Teodorovici sau "Trădătorovici"? România, UE și SUA, trădate de ministrul Finanțelor. Dezvăluirile lui Florin Cîțu

Senatorul PNL Florin Cîțu, expert în finanțe, a conturat schema prin care Teodorovici a deservit interesele Rusiei în detrimentul celor ale României, Uniunii Europene și Statelor Unite ale Americii. 

Astfel, Teodorovici, împreună cu Liviu Dragnea, Viktor Orban și Vladimir Putin a conturat o rețea care trădează interesele țării noastre, ale UE și SUA. Pe 14 noiembrie, Eugen Teodorovici s-a întâlnit cu președintele Băncii Internaționale de Investiții, care are sediul la Moscova și e controlată de Putin, țara noastră fiind de altfel acționar al acestei bănci înființate de comuniști. Totodată, Florin Cîțu prezintă cum a ajuns Teodorovici Guvernator al Băncii Internaționale de Investiții.

Ulterior, Eugen Orlando "Trădătorovici" a participat la întrunirea conducerii BII, care a avut loc în stațiunea de lux Varadero. Teodorovici, pentru a ajunge în Cuba a făcut mai întâi escală la Moscova. La doar câteva zile după a dat OUG 114, care dă semne din ce în ce mai clare că subminează economia României. 

Pe cale de consecință, Florin Cîțu îl acuză pe Eugen Teodorovici de trădarea intereselor României și ale aliațior strategici și va trimite documentația privitoare la acest subiect membrilor ECOFIN, comisarului Federica Mogherini, reprezentanței CE și ambasada SUA.

Redăm postarea liberalului:

"Îl acuz pe Eugen Teodorovici de trădarea intereselor României și ale aliaților strategici.

Acest om, care atenție este minstrul de Finanțe al României și în acest moment conduce ședințele ECOFIN, a gândit și plănuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sancțiunilor UE și SUA, dar își continuă o expansiune mascată economică în vederea susținerii financiare a unui posibil conflict cu lumea liberă.

Împreună cu șeful lui de partid, Liviu Dragnea, a organizat cu Putin și V. Orban o rețea care trădează în mod evident interesele României și parteneriatele din care România face parte.

Este Eugen Teodorovici spion rus?

Pe 14 noiembrie 2018, Eugen Teodorovici se întâlnea cu Președintele Băncii Internaționale de Investiții (BII). Banca cu sediul la Moscova, controlată de Putin.

România a rămas acționar al acestei bănci înființate de comuniști, iar în 2018 a majorat participația cu 4 milioane de euro.

La o zi, Guvernul a executat IMEDIAT ordinul rușilor, după întâlnirea lui Teodorovici cu Președintele BII, Guvernul României aprobă Hotărârea nr. 921/2018 pentru stabilirea nivelului de reprezentare a României în Consiliul Guvernatorilor și Consiliul Directorilor Băncii Internaționale de Investiții și în Consiliul Băncii Internaționale de Cooperare Economică.

Prin această hotărâre, Teodorovici devenea Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiți

“Art. 1. Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiții este ministrul Finanțelor Publice, …”

Interesant nu? Exact la o zi după întâlnirea cu Președintele BII, Teodorovici intră în conducerea acestei bănci prin decizia Guvernului de la București și a lui Dragnea.

Nu este tot. Acum o să vă prezint dovada că Eugen Teodorovici i-a mințit pe români și din punctul meu de vedere a trădat interesele României, ale UE și ale SUA în relația cu Rusia.

În timpul întâlnirii din 14 Noiembrie s-a discutat și despre mutarea sediului BII la Budapesta. Decizie susținută de Dragnea.

Dar s-a mai discutat ceva. Agenda întâlnirii Conducerii BII din decembrie 2018.

Acum ATENȚIE mare!

Întâlnirea a avut loc între 3 și 4 decembrie în stațiunea de lux Varadero din ...CUBA! Sunt sigur că acum ați înțeles.

Eugen Teodorovici a mers în Cuba pentru a fi prezent la această întâlnire. Escala la Moscova a fost doar pentru a lua mandatul de la ruși? I s-a spus ce să voteze și cum?

Eugen Teodorovici i-a mințit pe români.

De ce a ascuns Eugen Teodorovici faptul că a participat la această întâlnire? Cum de la câteva zile după ce a venit în țară a dat OUG 114 care a distrus intreagă economie și de care au profitat doar rușii?

Acum aveți scenariul complet, diabolic și dăunător pentru România și UE, prin care un grup organizat condus de Dragnea a vândut țara rușilor.

Și mare atenție. Această bancă va fi principalul partener și finanțator al FSDI, așa cum a promis Teodorovici la întâlnirea de la Varadero.

Astăzi, voi trimite toată documentarea mea în legătură cu acest subiect membrilor ECOFIN, comisarului Federica Mogherini, reprezentanței CE și ambasada SUA", a scris Florin Cîțu pe Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.