Teologul Bădiliță, propunere-ȘOC: falsul medic Matteo Politi să-i grefeze un dram de creier de MAIMUȚĂ Vioricăi Dăncilă!


Teologul Bădiliță, propunere-ȘOC: falsul medic Matteo Politi să-i grefeze un dram de creier de MAIMUȚĂ Vioricăi Dăncilă!

Teologul, scriitorul și traducătorul Cristian Bădiliță lansează, prin intermediul unei postări pe Facebook, o propunere inedită pentru autoritățile care-l anchetează pe falsul medic Matteo Politi.

”Eu l-aș condamna într-un singur fel pe Matteo Politi: i-aș instala în celulă un cabinet și i-aș aduce acolo pe toți <guvernanții> PSD, în frunte cu Veorica, obligîndu-l să le grefeze un dram de creier de maimuță. Ar fi un plus enorm. Vive la bétise humaine!”, scrie Cristian Bădiliță, care amintește despre peripețiile cândva celebrului medic Voronov (sau Voronoff), care le grefa bărbațiilor impotenți… testicule de maimuță, în anii 1920, printre clienții săi numărându-se nume grele ale acelor vremuri (Clémenceau, Ataturk ș.a.m.d.).  

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Cristian Bădiliță.

”Testicule grefate. Cazul acestui Matteo Politi (vinovat doar pe sfert: la fel de vinovați sînt nonautoritățile RSR, pacienții credulo-tembeli și colegii insului), așadar cazul lui m-a proiectat în anii 1920.

Atunci, la Menton, un oraș de pe Coasta de Azur, locuia un medic rus (cu adevărat medic), Voronov (sau Voronoff), care s-a apucat să grefeze bărbaților impotenți testicule de maimuță.

Se spune că pîna și Clémenceau (prim-ministru al Franței între anii 1906-1909 și 1917-1920, membru al Academiei Franceze din 1918 – n. red.), Ataturk au apelat la serviciile lui Voronov. Peste o mie de pacienți au beneficiat de aceste grefe <dătătoare de potență sexuală>. Abia după vreo zece ani cacialmaua a luat sfîrsit.

Eu l-aș condamna într-un singur fel pe Matteo Politi: i-aș instala în celulă un cabinet și i-aș aduce acolo pe toți <guvernanții> PSD, în frunte cu Veorica, obligîndu-l să le grefeze un dram de creier de maimuță. Ar fi un plus enorm. Vive la bétise humaine!”, scrie Cristian Bădiliță.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.