Terifiant! Bucureștiul, oferit de PSD pe tavă celor mai temuți interlopi din oraș. Clanuri mafiote sângeroase au acces la baza de date a Evidenței Populației și pot afla orice despre oricine

Libertatea a difuzat recent imagini în care şeful Poliţiei Locale Sector 4, Antonio Goleac (foto sus, centru), fiul lui Marian Goleac, şeful ADP Sector 4 şi mâna dreaptă a lui Marian Băluţă, apare în anturajul interlopilor, ultima dată chiar la piscina lui Robert Nica, şeful Clanului Sportivilor.

Ulterior publicării imaginilor respective, asupra jurnaliștilor, care au dezvăluit inclusiv faptul că interlopii din sectorul 4 sunt atât de bogați încât au haciende în America de Sud, pe modelul narcotraficanților, s-a abătut un potop de injurii și amenințări, dezvăluie Liberatatea într-un alt articol, în care inserează și mai multe imagini care surprind frăția inadmisibilă a Poliției Locale cu una din cele mai periculoase grupări mafiote din România.

Foto (Libertatea/Tolo.ro): Antonio Goleac - stânga sus, încălțări verzi, Robert Nica, şeful Clanului Sportivilor - în piscină, dreapta.

Și Epoch Times a stat de vorbă cu o sursă din Poliție care a dezvăluit o situație incredibilă, de-a dreptul terifiantă. Redăm mai jos câteva fragmente din mărturiile polițistului-sursă care îți dau efectiv insomnii:

 „- Pentru că Robert Nica este şef de clan, e incontestabil şeful, se vede de la o poştă. Am văzut oameni care îi pupau fizic mâna. Veneau, îi luau mâna şi o pupau. Şi dacă şeful Poliţiei Locale Sector 4 chiar merge la el la piscină fără fereală, păi înseamnă că nu mai există nicio frică. Grav.

 - Nimeni nu poate vinde sau face lucruri în Bucureştiul ăsta fără să cotizeze, să dea taxă. Poliţia Locală a fost inventată de primari care nu puteau conta întotdeauna pe şeful Poliţiei (uneori corect, alteori transpartinic). A apărut ca o firmă de pază, practic, dar prin ea se ia taxă. Taxa de pază e taxă de protecţie de fapt, exact cum iau interlopii. Orice business ai într-o zonă, trebuia să plăteşti. Altfel, dacă ai o terasă, de exemplu, şi nu vrei să dai taxă, te trezeşti că îţi sunt clienţii bătuţi sau mai ştiu eu ce se întâmplă, scandaluri, şi dai faliment

- Poliţiştii locali au acces la informaţii. Există o bază de date cu evidenţa populaţiei la care pot avea acces. Baza asta este gestionată de Inspectoratul Naţional pentru Evidenţa Persoanelor (I.N.E.P.).

Din teren, poţi să o accesezi fie pe staţie şi există un ID al staţiei - sau de pe PC-uri. La Poliţia Locală, funcţia este ca şi la noi, pe staţie.

Problema e cu controlul. Când verifici prin dispecerat, pare că există control, dar de fapt se disipează responsabilitatea. Întrebi dispecerul şi el îţi zice că s-au făcut 500 de verificări azi.. nu mai ştie pentru cine. E periculos.

De exemplu, tu vrei să deschizi o terasă, vin băieţii peste tine, tu vii la poliţie că nu vrei să plăteşti, se face dosar, se pregăteşte flagrant... Noi însă, când mergem în misiuni, filaje etc., cel mai tare ne ferim de cei de la Poliţia Locală şi cei de la Rutieră. Băieţii de la Locală supraveghează tot, ştiu tot. Văd o maşină că stă multă vreme parcată, cu om în ea, în faţa unui bloc.. caută în baza de date, află cine eşti.

La ultimul proces al unui cunoscut şef interlop, nu aveau procuror să îl acuze, ca să înţelegi. Au găsit până la urmă un procuror la Ploieşti şi, ce să vezi, i-a luat foc uşa… Au ajuns acolo că cineva a sifonat. Din fericire, omul (procurorul) nu a renunţat.

Având acces la baze de date, prin Poliţia Locală, pot afla unde locuieşti. La ce şcoală învaţă copilul tău. Unde stau părinţii. Îţi mai arde să anchetezi dacă te sună învăţătoarea de la scoală şi îţi spune: 'A venit soţul să îl ia pe fiul dumneavoastră', dacă tu eşti divorţată şi soţul e plecat? Mai anchetezi? Mai scrii?”. Citiți integral pe siteul Epoch Times dezvăluirile polițistului.

Un alt apropiat al interlopilor din sectorul 4 este nimeni altul decât cel mai celebrul răspândac de COVID-19, polițistul mincinos Nelu Lupu, care și-a îmbolnăvit familia și a închis spitalul MAI Gerota, infectând zeci pacienți și cadre medicale.

Despre legăturile lui Nelu Lupu cu clanurile interlope scrie pe larg Rise Project: 29 de dosare penale, deschise pe numele recuperatorilor care au fondat sindicatul criminal, au fost finalizate la începutul anilor 2000 prin neînceperea urmăririi penale (NUP). Cazurile s-au adunat teanc la secțiile nr. 14, 15 și 16, toate conduse în acea perioadă de Nelu Lupu, în calitate de comandant al Poliției Sectorului 4. Interlopii aveau legături strânse cu polițiștii, au constatat procurorii antimafia, relații în virtutea cărora erau absolviți de anchetele pornite de la plângerile cetățenilor.

Blatul a dus inclusiv la eșecul primelor operațiuni judiciare de amploare împotriva organizației. Fără antecedente penale,”Sportivii” au ieșit repede din închisoare și s-au restructurat. Clanul a crescut, și-a diversificat interesele și înghite azi sectorul 4 cu tot cu primărie:

- Sufocă parcurile cu tematici pentru copii

-  Tranzacționează spații comerciale în piețele primăriei

-  Construiește haotic un oraș la marginea Capitalei

- A infiltrat administrația

Iar Nelu Lupu a rămas la post, la fel ca în anii ’90. Prima misiune la pensie: să devină oficial ochiul și timpanul primarului PSD, Daniel Băluță, în Poliția Locală.

Ancheta Rise poate fi citită integral AICI