Theodor Paleologu descrie starea în care se află Viorica printr-un dicton latinesc: "Quos Deus vult perdere, prius dementat"

Candidatul PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, s-a aflat vineri la Craiova unde a lansat cartea “Bunul simț ca paradox” și, de asemenea, s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții Partidului Mișcarea Populară.

Totodată, Paleologu a vorbit despre prezidențiabila PSD Viorica Dăncilă și starea în care a ajuns, cea de a nu mai avea "simțul realității", întrucât e "o persoană care a pierdut puterea, dar care se agaţă de putere cu orice preţ". În acest sens, Paleologu a descris situația în care se află Viorica printr-un dicton latinesc: "Quos Deus vult perdere, prius dementat".

"Doamna Dăncilă ar trebui să ţină cont de realităţi. Doamna Dăncilă dă impresia că nu mai are simţul realităţii. Există un dicton latinesc 'Quos Deus vult perdere, prius dementat', adică cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte. Asta se întâmplă în momentul de faţă cu o persoană care a pierdut puterea, dar care se agaţă de putere cu orice preţ şi din păcate cu toţii plătim factura pentru această ambiţie nesăbuită şi de-a dreptul dementă", a spus Paleologu.