Theodor Paleologu: E un miracol că România încă mai există. Ar fi putut să facă implozie!

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a acordat un interviu amplu pentru publicația Bursa (îl puteți citi complet AICI) în care a vorbit inclusiv despre clasa politică actuală care conduce România. 

Concret, Paleologu a atras atenția că "este un miracol că această ţară cumva încă mai există", căci "ar fi putut să facă implozie de la atâta incompetenţă şi prostie promovată".

"Când te gândeşti cam ce persoane conduc România, ai impresia că însuşirile personale nu au niciun fel de importanţă. Dar rareori au fost atâtea mediocrităţi, nulităţi în funcţii extrem de importante. Promovarea incompetenţei a atins cote inimaginabile - incompetenţă la toate nivelurile, incompetenţă generalizată - este un miracol că această ţară cumva încă mai există, ar fi putut să facă implozie de la atâta incompetenţă şi prostie promovată. Cu toate acestea, mai contează şi ideile sau proiectele omului care candidează, proiecte care trebuie să ţină cont de atribuţiile prevăzute în constituţie", a declarat Paleologu.