Theodor Paleologu: E un miracol că România încă mai există. Ar fi putut să facă implozie!


Theodor Paleologu: E un miracol că România încă mai există. Ar fi putut să facă implozie!

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a acordat un interviu amplu pentru publicația Bursa (îl puteți citi complet AICI) în care a vorbit inclusiv despre clasa politică actuală care conduce România. 

Concret, Paleologu a atras atenția că "este un miracol că această ţară cumva încă mai există", căci "ar fi putut să facă implozie de la atâta incompetenţă şi prostie promovată".

"Când te gândeşti cam ce persoane conduc România, ai impresia că însuşirile personale nu au niciun fel de importanţă. Dar rareori au fost atâtea mediocrităţi, nulităţi în funcţii extrem de importante. Promovarea incompetenţei a atins cote inimaginabile - incompetenţă la toate nivelurile, incompetenţă generalizată - este un miracol că această ţară cumva încă mai există, ar fi putut să facă implozie de la atâta incompetenţă şi prostie promovată. Cu toate acestea, mai contează şi ideile sau proiectele omului care candidează, proiecte care trebuie să ţină cont de atribuţiile prevăzute în constituţie", a declarat Paleologu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.