Theodor Paleologu invocă un efect pervers al moțiunii: "Suntem în situaţia absolut ridicolă ca Ponta să fie făcătorul de rege - the king maker"

Candidatul PMP la prezidenţiale, Theodor Paleologu, a vorbit vineri la Bistrița în cadrul unei conferințe de presă despre un efect pervers al moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă: sporirea puterii lui Victor Ponta. 

"Iar acum am scăpat de Dăncilă şi am dat de Ponta. Fugi de dracul, dai de taică-so, cum e vorba atât de expresivă. Acum, Ponta este cel care trage toate sforile şi toate speculaţiile sunt: oare ce o să facă Ponta în contextul actual?", a subliniat Paleologu. 

Afirmațiile lui Paleologu vin în contextul în care Victor Ponta reprezintă un personaj-cheie în negocierile pentru învestirea Guvernului Orban, iar președintele Pro România nu dă semne că va pune capăt crizei politice în care se află țara noastră acceptând să acorde votul de învestitură guvernării liberale.

CITIȚI ȘI: Negocierile privind susținerea noului Guvern: Ludovic Orban e încrezător, dar Ponta se lasă greu. Când vrea președintele Pro România anticipate

"Suntem în situaţia absolut ridicolă ca Victor Ponta să fie făcătorul de rege - the king maker. Vă daţi seama? În 2014, ne-am dus la vot, l-am votat pe Iohannis, deşi ştiam cum e, dar avea un mare merit: nu era Ponta - că acesta este cel mai mare merit al lui Iohannis, nu e Ponta. Mă rog, are câteva merite: e înalt, e punctual şi nu e Ponta, cel mai important merit ăsta era, că nu e Ponta. Iar acum am scăpat de Dăncilă şi am dat de Ponta. Fugi de dracul, dai de taică-so, cum e vorba atât de expresivă. Acum, Ponta este cel care trage toate sforile şi toate speculaţiile sunt: oare ce o să facă Ponta în contextul actual? În loc să vorbim despre lucruri serioase, despre Constituţie, despre educaţie, despre lucruri cu adevărat importante", a declarat Theodor Paleologu.