Theodor Paleologu o acuză pe Dăncilă de concurență neloială: Face campanie folosind resursele guvernului. Ar face bine să își suspende activitatea


Theodor Paleologu o acuză pe Dăncilă de concurență neloială: Face campanie folosind resursele guvernului. Ar face bine să își suspende activitatea

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, o acuză pe Dăncilă de concurență neloială în campania electorală.

„România nu mai e guvernată, iar haosul și discordia se instalează la vârful statului. Dăncilă face campanie folosind resursele guvernului și luând după ea prin țară pe miniștrii care au mai rămas. Până după 25 noiembrie mai sânt aproape trei luni. O s-o ținem tot așa?”, scrie acesta pe Facebook.

Paleologu vrea ca Viorica Dăncilă să-și delege atribuțiile de premier până după alegerile prezidențiale.

„Mi se pare inadmisibil că se duce peste tot cu miniștri importanți din Guvern în campanie electorală. Cred că e o chestiune de minimă decență să își delege atribuțiile (...) Eu, de exemplu, mi-am suspendat cursurile. Cred că doamna Dăncilă ar face bine să își suspende și ea activitatea, pentru că e evident că e în campanie electorală. Eu am mers ieri la Brașov, am făcut 4 ore și jumătate. Dânsa merge cu elicopterul”, a spus Theodor Paleologu la Digi24.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.