Theodor Paleologu o compară pe Rovana Plumb cu Ana Pauker și speră ca PE să nu o valideze pentru funcția de comisar european

Candidatul PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, a participat mari seară în cadrul unei emisiuni de televiziune în care a vorbit inclusiv despre propunerea Guvernului României de comisar european și anume Rovana Plumb. 

Theodor Paleologu a afirmat că Rovana Plumb este o rușine pentru România și speră ca Parlamentul European să nu o accepte. Totodată, prezidențiabilul PMP a subliniat că Rovana Plumb "e mai virulentă și mai așarnată și mai plină de ură decât Ana Pauker", în timp ce Viorica Dăncilă "se agață de putere ca Elena Ceaușescu și este capabilă de orice".


Redăm declarația lui Theodor Paleologu:

"Sper din toată inima că Parlamentul European va respinge această numire rușinoasă. Ca România să fie reprezentantă de Rovana Plumb e o rușine. Am auzit-o de nenumărate ori în Parlament, la mitinguri, e mai virulentă și mai așarnată și mai plină de ură decât Ana Pauker.

O avem pe Viorica Dăncilă care se agață de putere ca Elena Ceaușescu și este capabilă de orice, iar Rovana Plumb are ura asta tipică pentru bolșevicii primilor ani. Este de-a dreptul rușinos pentru țara noastră să fie reprezentată de o asemenea persoană. Intuiesc că această nominalizare nu va trece așa ușor", a spus Theodor Paleologu, în emisiunea Talk B1 moderată de Tudor Mușat, citat de stiripesurse.ro.