Tic-tac pentru Dragnea. În aprilie ar putea fi finalizat dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman


Tic-tac pentru Dragnea. În aprilie ar putea fi finalizat dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman

Liviu Dragnea este în corzi. Judecătorii de la ÎCCJ au dat un nou termen pentru dosarul angajarărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Concret, termenul va fi 15 aprilie pentru ca apărătorii să aibă timp să se pregătească pentru dezbateri. 

Încă trei persoane ar urmă să fie audiate la termenul din aprilie, existând posibilitatea ca avocații să pună concluziile, iar procesul să se termine. Printre cei care ar trebui să dea declarații este și Liviu Dragnea, informează stiripesurse.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.