Timișoara, oraș-martir, primește din nou o aspră pedeapsă, la alegerile locale


Timișoara, oraș-martir, primește din nou o aspră pedeapsă, la alegerile locale

Deși, azi, locuiesc și muncesc în statul Texas, nu uit orașul în care am crescut și de care mă simt profund legat și acum! Timișoara este oraș admirabil, un oraș căruia întreaga Românie îi datorează libertatea. De aceea cred că, după prea multe eșecuri, această urbe merită un primar bun, care să o aducă în secolul XXI și să exploateze la maximum uriașul potențial al zonei.

Din păcate, la o primă vedere nu este deloc bine.

La primăria Timișoara îl avem drept candidat pe actualul primar, Nicolae Robu, de la PNL, pe care actorul Amza Pellea, dacă ar trăi, l-ar denumi “zăpăcitul de la primărie”: un ins gălăgios, lipsit de conținut și instabil.  De la USR, concurentul său este Dominic Fritz, personaj fără nici o experiență în management, dar care sprijină foarte activ o agendă neomarxistă, identitatea de gen.

Timișoara, oraș martir, este pedepsit din nou, având de ales, la alegerile locale, între niște candidați submediocrii. Oamenii aceștia sunt perfecți ca să alimenteze corupția sistematică, furând bani  din bugetul public prin vechile rețete, inclusiv contracte date cu dedicație. De altfel, se vede că, după 30 de ani administrare incompetentă și coruptă, dezvoltarea orașului a fost pur și simplu sugrumată, uriașul potențial nefiind exploatat.

Timișoara, oraș martir, are nevoie de programe inteligente, așa cum am văzut la doi pași mai încolo, la Ciugud, în Alba, dar și de un candidat capabil să le implementeze,

Apostolilor neputinței, care ne spun că nu este posibil, le transmit că Oradea și Cluj sunt exemple care ne arată că primarul a făcut o uriașă diferență.

Însă, la Timișoara, PNL-ul a dovedit că nu are nici un interes în a veni cu proiecte administrative, pentru buna gospodărire a orașului. Interesul liderilor PNL din Timiș este de a alimenta baronii locali cu contracte grase, asigurându-se că domnul Robu n-are un contracandidat serios.

USR a apărut pe scena politică mințind fără rușine că este de dreapta. În realitate, este un partid dominat (terorizat) de o majoritate de stânga, cu o agendă neomarxistă. Dacă Dominic Fritz, candidatul USR, va ajunge primar, Timișoara va suferi un (nou) dezastru, orașul fiind împins și forțat să îmbrățișeze falsa ideologie a „identității de gen”. Bisericile vor fi persecutate, grădinițele și școlile vor fi obligate să predea lecții de sex, copiii vor fi îndoctrinați pentru a deveni homosexuali și lesbiene, iar timpul prețios al educației nu va fi folosit pentru a-i pregăti pe copii pentru a-și găsi un job cât mai bun, ci pentru a promova noua revoluție culturală (vedeți ce se întâmplă în America, acesta este preludiu pentru ce va fi în Timișoara, dacă lăsăm orașul pe mâna neomarxiștilor). Fritz ne va învăța să ne urâm trecutul, să dăm foc la statuile celor care au construit România modernă, ne va băga în cap că suntem rasiști, homofobi și înapoiați, pentru că suntem creștini. Fritz ne va învață că libertatea este un moft și că Statul trebuie să controleze totul.

Trebuie să căutăm un candidat serios și capabil, capabil să aducă Timișoara în topul orașelor europene, să-l transforme într-un hub al afacerilor și care să asigure locuitorilor săi standarde de viață la nivelul anului 2021. Nu este imposibil.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.