Tismăneanu îl DESFIINȚEAZĂ pe Radu Călin Cristea, membru CNA: Ești jegul personificat! Marș, JAVRĂ râioasă! Ești întruchiparea proverbului: facerea de bine, amor cu mama!


Tismăneanu îl DESFIINȚEAZĂ pe Radu Călin Cristea, membru CNA: Ești jegul personificat! Marș, JAVRĂ râioasă! Ești întruchiparea proverbului: facerea de bine, amor cu mama!

Politologul și scriitorul Vladimir Tismăneanu îl nimicește de-a dreptul (pe Facebook) pe controversatul membru CNA Radu Călin Cristea, cel care a găsit de cuviință să se conformeze directivelor coaliției PSD-ALDE și să impună suspendarea temporară a emisiei Realitatea TV, încălcând astfel, de o manieră incalificabilă, dreptul fundamental la liberă exprimare.

”Este jegul personificat (…) O spun deschis, când coprofagul RCC lovește ignobil, imund și laş în libertatea presei, îmi ridic vocea și spun: Marş de-aici, javră râioasă! Ești întruchiparea proverbului, Facerea de bine, amor cu mama... :), scrie Tismăneanu.

Profilul unui ”scatofag” remunerat faraonic de regimul Dragnea

”Un scatofag bine remunerat: Acum câțiva ani, a scris un serial împotriva mea în publicația firmei Muşat și Asociații (Observator Muşatin). Titlul era <Homo Brucanus>. Când i s-a spus că unicul lucru care mă putea aşeza în compania lui Brucan era evreitatea, a schimbat titlul, dar nu şi-a cerut niciodată scuze. Nici el, nici stăpânii lui. L-am ajutat de câteva ori în viață. A publicat în <Wall Street Journal-Europe> recomandat de mine. A ajuns director la Muzeul Literaturii după ce m-a implorat să intervin la Adriean Videanu. Este jegul personificat. Nu sunt un fan al televiziunii lui Guşa. Dar, o spun deschis, când coprofagul RCC lovește ignobil, imund și laş în libertatea presei, îmi ridic vocea și spun: Marş de-aici, javră râioasă! Ești întruchiparea proverbului, Facerea de bine, amor cu mama... :)

Morala acestei triste poveşti: Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti...

”Un cățel pe niște scări”. Scandalul cu Băsescu și familia Săftoiu

P.S. Ura ta morbidă pentru Traian Băsescu vine din momentul în care ți s-a refuzat oferta de a conduce TVR. Ne-am întâlnit la un restaurant de pe Pangratti, te-ai plans de felul cum ai fost mințit de familia Săftoiu. Ai primit ce-ai dorit de la Ponta. Acum de la Tăriceanu. Ești, vorba lui Păunescu, cu care te asemeni la <caracter>, nu și la talent, un cățel pe niște scări...”, scrie Vladimir Tismăneanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.