Tot mai singură, cu procentele tot mai mici, trădată până și de cei cu care a hoțit, Scorpia Bucureștilor e cu nervii la pământ, postând mesaje penibile în miez de noapte: „Feriți-vă! Feriți-vă! Fugiți de oamenii lingușitori care va trădează”


Tot mai singură, cu procentele tot mai mici, trădată până și de cei cu care a hoțit, Scorpia Bucureștilor e cu nervii la pământ, postând mesaje penibile în miez de noapte: „Feriți-vă! Feriți-vă! Fugiți de oamenii lingușitori care va trădează”

Gabriela Firea e în cea mai disperată fază a existenței sale politice. Se plimbă cu ratele turcești pe la periferia capitalei, gata-gata să-și rupă gâtul la frânele dușmănoase ale șoferilor STB, testează populația aiurea și lasă să se înțeleagă că COVID-ul ar fi doar o invenție liberală, își trimite potaia de bătătură lătrătoare Bădulescu să provoace scandal, taie panglici pe la grădinițe inaugurate în mandatele altor incompetenți și coboară victimizarea, materie la care a excelat în toți acești ani, la nivel de blesteme, juruințe și afurisenii, după trădările lui Victor Ponta și Robert Negoiță.

De n-ar fi vorba de viața, sănătatea, nervii și banii noștri, ar fi chiar un spectacol fascinant de privit aceste monoloage penibile ale gaiței orgolioase, vindicative, incompetente și mincinoase, crescută în ograda securistului Felix, preluată și trăinuită o vreme și de turnătorul Mugur Isărescu-„Manole” (a cărui purtătoare de cuvânt a fost când acesta a ocupat vreme de un an postul de premier  1999-2000).

Iată ce scrie Firea în creierii nopții pe Facebook, postare despre care jurnalistul Mircea Marian spune că ar fi mai degrabă o excelentă „autocaracterizare” decât o critică la adresa trădătorilor:

„Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambiții, trufii, egoisme supranumite “principii”.

Cei care sunt obișnuiți să-și vândă și familia, și prietenii sunt mieroși când au nevoie de tine și cruzi când nu le mai servești noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufașii pur-sânge sunt cei mai periculoși indivizi.

Feriți-va! Feriți-va! Fugiți de oamenii lingușitori care va trădează, zâmbind de satisfacție.

Ce nu știu acești înși este că, strecurandu-se în viață prin trădări, nu-și vor putea cumpără cu niciun regat titlu de noblețe!

Cea mai josnică ticalosie a omului este trădarea, zicea un înțelept! Să-i credem pe înțelepți....

Gânduri la final de zi... Ajunge zilei grijă ei...

Noapte bună!
Noapte buna!🙏🤗”

CITEȘTE ȘI: Sondajul care îi provoacă insomnii Gabrielei Firea. Nicușor Dan câștigă detașat Primăria Capitalei

CITEȘTE ȘI: Fabuloasa bogăție de pe insulă a familiei de bugetari Goleac. Au infestat instituțiile publice și au ajuns milionari: tatăl - șef ADP Sector 4, mama - subprefect, fiul - șef Poliția Locală, amanta - consilier la Gospodărire Comunală

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.