Tragedia de la Colectiv. Jurnalistul Alex Dima a răbufnit împotriva tupeului de care dă dovadă Ponta&Co.: "Uităm de ce au plecat acești oameni din funcții?"


Tragedia de la Colectiv. Jurnalistul Alex Dima a răbufnit împotriva tupeului de care dă dovadă Ponta&Co.: "Uităm de ce au plecat acești oameni din funcții?"

Jurnalistul Alex Dima a reamintit despre tragedia de la Colectiv și a criticat faptul că cei care se aflau atunci la guvernare și au fost înlăturați, Ponta&Co., vor din nou la putere. 

"Oare, uitam de ce au plecat acesti oameni din functii? Cum zeci de mii de oameni au iesit in strada si le-au cerut sa plece?", a subiniat Alex Dima. 

Redăm mesajul jurnalistului Alex Dima:

"Tupeu.

Asta e cuvantul care ii defineste pe mai toti politicienii nostri. Un tupeu urias!

Am trecut pe langa Colectiv.

S-a asternut praful peste pozele insirate acolo. Au trecut 4 ani si peste cateva zile o sa bubuie iar stirile si materialele despre ce s-a intamplat in noaptea de 30 octombrie si despre ce nu s-a intamplat, dupa.

A raspuns cineva? A platit cineva???

Acolo, in fata pozelor, mi-am adus aminte de Ponta si Banicioiu.

Oare, uitam de ce au plecat acesti oameni din functii? Cum zeci de mii de oameni au iesit in strada si le-au cerut sa plece?

S-au intors.

De fapt, n-au plecat niciodata.

Il tot vad acum pe dl Ponta la tv. Vrea inapoi la putere. Asa tupeu...".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.