Turcescu spune despre Paleologu că e„gogoașă înfuriată” și „loază”. Ce l-a înfuriat așa pe deputatul PMP de și-a vărsat public năduful

Deputatul PMP Robert Turcescu s-a enervat și a răspuns cu jigniri față de lipsa de recunoștință manifestată de fostul candidat independent Theodor Paleologu, care a concurat pentru cea mai înaltă funcție în stat cu suportul PMP, partidul înființat de fostul președinte Traian Băsescu, zis și Petrov.

Turcescu pe pagina sa Facebook: „Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP!".


Ia uite unde era gogosa înfuriată! Da' ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ți-e, mă, rușine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru ține de le-au sărit ochii din cap și tu le dai cu flit?
Eu nu ți-am făcut campanie pentru că acum două luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază ești. Dar un pic de respect pentru muncă tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea să arăți, mai, gogoașă înfuriată!”