Turcescu spune despre Paleologu că e„gogoașă înfuriată” și „loază”. Ce l-a înfuriat așa pe deputatul PMP de și-a vărsat public năduful


Turcescu spune despre Paleologu că e„gogoașă înfuriată” și „loază”. Ce l-a înfuriat așa pe deputatul PMP de și-a vărsat public năduful

Deputatul PMP Robert Turcescu s-a enervat și a răspuns cu jigniri față de lipsa de recunoștință manifestată de fostul candidat independent Theodor Paleologu, care a concurat pentru cea mai înaltă funcție în stat cu suportul PMP, partidul înființat de fostul președinte Traian Băsescu, zis și Petrov.

Turcescu pe pagina sa Facebook: „Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP!".

Ia uite unde era gogosa înfuriată! Da' ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ți-e, mă, rușine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru ține de le-au sărit ochii din cap și tu le dai cu flit?
Eu nu ți-am făcut campanie pentru că acum două luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază ești. Dar un pic de respect pentru muncă tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea să arăți, mai, gogoașă înfuriată!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.