Turul doi al prezidențialelor. Klaus Iohannis, apel către USR-PLUS, PMP și UDMR: "Războiul cu PSD nu s-a terminat"


Turul doi al prezidențialelor. Klaus Iohannis, apel către USR-PLUS, PMP și UDMR: "Războiul cu PSD nu s-a terminat"

Candidatul PNL Klaus Iohannis a câștigat, așa cum era de așteptat, primul tur al alegerilor prezidențiale. După apariția rezultatelor, Klaus Iohannis a lansat un apel către USR-PLUS, PMP și UDMR să-l susțină în turul al doilea al cursei către Cotroceni pentru a duce la îndeplinire proiectul România normală.

CITIȚI ȘI: Turul unu prezidențiale 2019. Exit-poll IRES/CURS-Avangarde/Sociopol: unul dintre ele include și Diaspora

"Votanţilor USR-PLUS, care au susţinut astăzi un candidat foarte bun, le amintesc ce avem în comun – credinţa că statul de drept şi drumul european sunt pilonii dezvoltării României pe termen lung şi îi chem să construim împreună acest viitor pe care ni-l dorim. Celor de la PMP le spun: veniţi la vot. Acum putem împreună să facem România educată pe care şi eu mi-o doresc. Războiul cu PSD nu s-a terminat, dar noi suntem în poziţia în care trebuie să începem să lucrăm împreună, noi – PNL, USR-PLUS, PMP, UDMR – care ne dorim o Românie normală. (…) Dragi români, veniţi la vot pentru o Românie normală!", a declarat Klaus Iohannis.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.