Țuțuianu anunță MOARTEA PSD: Liviu ”Mao” Dragnea distruge partidul. PSD-ismul s-a transformat în MAOISM la Târgoviște EXCLUSIV

Baronul de Dâmbovița – l-am numit pe Adrian Țuțuianu, exclus din PSD și înrolat în Pro România – susține, în exclusivitate pentru Podul.ro, că partidul celor trei trandafiri va fi ”distrus total” de dublul condamnat Liviu Dragnea, de-a lungul următorilor doi ani, când social-democrații vor înregistra eșecuri de proporții la urne. ”Ăsta-i efectul <Dragnea>”, explică Țuțuianu.

De asemenea, baronul dezvăluie culisele recentei vizite pe care Dragnea a efectuat-o la Târgoviște: ”Șeful PSD a dat ordin să fie aduși oameni cu autocarele din toate localitățile, să se asigure că va fi aplaudat. Aceștia – laolaltă cu numeroase personaje din instituții publice – au fost plasați în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște. Fiecare primar a fost obligat să aducă un anumit număr de oameni. Când protestatarii au început să fluiere și să-l huiduie pe Dragnea, organizatorii au dat drumul unor boxe imense. Tot la Târgoviște, Dragnea i-a spus Rovanei Plumb – care, deși e ministrul Fondurilor Europene, nu este în stare să atragă bani europeni – că va deveni viitor… comisar european. La rându-i, Rovana l-a pus pe unul dintre primarii ei de casă să-l întrebe pe Dragnea dacă nu va candida la Cotroceni, fiindcă țara ar avea nevoie de el… Ăsta deja nu mai este un cult al personalității bazat pe moștenirea comunismului autohton, dom'le, ăsta-i deja maoism!”.  

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Adrian Țuțuianu.

”Numărul PSD-iștilor sătui până la greață de Liviu Dragnea crește de la o zi la alta. După cum vedeți, destui au părăsit partidul. Mulți nu au încă curajul să facă pasul spre Pro România, deși se află în tratative cu noi. Însă lucrurile se vor schimba diametral dacă Pro România va confirma la urne și va obține 2-3 europarlamentari. Validarea la europarlamentare îi va face pe mulți PSD-iști să vină în Pro România – mă refer la parlamentari, primari, lideri din teritoriu, dar și numeroși simpatizanți.

Guvernarea PSD este extrem de proastă, iar partidul se prăbușește în sondaje. Cunosc mulți primari care mai rămân încă în PSD doar în așteptarea unor fonduri guvernamentale – mulți dintre ei vor să înființeze rețele de distribuție de gaze –, dar, pe măsură ce se apropie localele își vor face bagajele. Nemulțumirile la adresa lui Dragnea sunt mari, vedem cu toții că nu mai pot fi ascunse sub preș.

Recent, când turneul lui Dragnea a ajuns în Dâmbovița, la Târgoviște, șeful PSD a dat ordin să fie aduși oameni cu autocarele din toate localitățile, să se asigure că va fi aplaudat. Aceștia – laolaltă cu numeroase personaje din instituții publice – au fost plasați în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște. Fiecare primar a fost obligat să aducă un anumit număr de oameni. Când protestatarii au început să fluiere și să-l huiduie pe Dragnea, organizatorii au dat drumul unor boxe imense.

Tot la Târgoviște, Dragnea i-a spus Rovanei Plumb – care, deși e ministrul Fondurilor Europene, nu este în stare să atragă bani europeni – că va deveni viitor… comisar european. La rându-i, Rovana l-a pus pe unul dintre primarii ei de casă să-l întrebe pe Dragnea dacă nu va candida la Cotroceni, fiindcă țara ar avea nevoie de el… Ăsta deja nu mai este un cult al personalității bazat pe moștenirea comunismului autohton, dom'le, ăsta-i deja maoism!  

Astfel de apucături și de practici vor distruge total PSD, și asta se va demonstra la urne, de-a lungul următorilor doi ani. Ăsta-i efectul <Dragnea>”, a declarat Adrian Țuțuianu, în exclusivitate pentru Podul.ro.