Țuțuianu sare la beregata lui Dragnea: cum vrea șeful PSD să scape de PUȘCĂRIE. Prezidențialele și metoda ”Udrea” EXCLUSIV

Baronul de Dâmbovița – senatorul Adrian Țuțuianu (exclus din PSD și înregimentat în Pro România) – susține, în exclusivitate pentru Podul.ro, că Liviu Dragnea va candida la Cotroceni pe aceleași considerente ca și Elena Udrea, în 2014, care a reușit să-și tergiverseze dosarul în instanță plângându-se zilnic pe la toate posturile de televiziune că niște sfere oculte ar fi urmărit să o scoată din lupta pentru funcția supremă în stat, deși nu avea nici cea mai mica șansă, iar scorul jenant obținut a dovedit-o cu prisosință.

Spre deosebire de fugara Udrea, avertizează Țuțuianu, Liviu Dragnea deține aproape toate pârghiile puterii pe care le folosește din plin, subteran sau la vedere, pentru a-și îngropa problemele din instanță.

Vă prezentăm declarațiile baronului.

”Am fost primul care a avertizat că Liviu Dragnea se va încăpățâna să intre în cursa alegerilor prezidențiale. Când PSD Teleorman lansează oficial chestia asta, nimeni nu mai trebuie să fie naiv. Planul șefului PSD seamănă cu cel pus în practică de actuala fugară Elena Udrea, în 2014. Concret: a intrat oficial în lupta pentru Cotroceni, doar pentru a-și tărăgăna și pentru a-și bloca procesul care avea să o condamne definitiv la închisoare cu executare. Elena Udrea s-a perindat pe la toate posturile de televiziune și s-a plâns în gura mare că problemele ei din instanță ar fi fost, de fapt, politice, și că sfere oculte vor să o scoată din cursa pentru Cotroceni. Câteva luni, aproape un an de zile, Udrea a scăpat de orice probleme în instanță. Același lucru îl va face acum și Liviu Dragnea, însă contextul politic comportă o serie de diferențe majore. Dragnea folosește instituții în acest sens, el deține puterea.

Spre deosebire de situația Elenei Udrea din 2014, Liviu Dragnea deține acum aproape toate pârghiile puterii și se află într-o ofensivă virulentă la adresa celor câteva pe care încă nu le controlează. Vă avertizez că Dragnea își va rezolva problema privind completul de 5 și – vedeți doar ce acțiuni plănuiește să declanșeze ministrul Justiției, Tudorel Toader – își va anula prima condamnare. Șeful PSD depune prea mari eforturi, pe toate fronturie, și până la urmă o să-i iasă urzeala. Dosarul angajărilor fictive – în care a primit o condamnare în primă instanță – va fi tergiversat și va rămâne pe rol până după alegerile prezidențiale. Timp în care Dragnea e convins că își va rezolva problemele, prin diverse metode. Va candida la Cotroceni și va beneficia de întreaga mașinărie electorală și propagandistică a PSD”, a declarat Adrian Țuțuianu, în exclusivitate pentru Podul.ro.