TVR, aceeași mizerie ca Antena 3. ”Sărmăluță” Cristache și slugoiul dragnist Doru Bușcu fac propagandă pentru penali la televiziunea publică

Ionuț ”Sărmăluță” Cristache (fost angajat al Antenei 3, notoriu pentru derapaje) îl invită la TVR pe Doru Bușcu, prezentat drept ”analist” și ”jurnalist”, deși acesta e subvenționat de PSD și continuă să fie un ”slugoi al infractorului Liviu Dragnea”, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook.

”Avem o Antena 3 care oricum trăiește pe banii furați de patronul lor de la contribuabili și pe publicitatea de la instituțiile statului. De ce mai subvenționăm cu 90 de milioane de euro/ an și pe acești loseri ejectați de Antena 3 și redistribuiți la TVR ca să facă propagandă penalilor?”, întreabă jurnalistul.

Vă prezentăm comentariile lui Mircea Marian:

”Personajul subvenționat de PSD, Doru Bucșă, continuă să apară la televiziunea publică pe post de analist sau ziarist, ce o fi zicând el că este, nu în rolul real de slugoi al infractorului Livache. În emisiunea lui Sărmăluță, rebutul Antenei 3.

Ultimele lor mesaje, 100% sincronizate cu Antena 3: Beuran, victimă. Zice Sărmăluță: <El a fost printre primii care a ieșit și a criticat această ordonanță de urgență (a lui Costache). A avut zilele acestea niște poziții publice contondente cu Puterea>. Mai clar, Beuran a fost înhățat fiindcă a criticat OUG-ul lui Costache, nu fiindcă a luat șpagă.

Băi, avem o Antena 3 care oricum trăiește pe banii furați de patronul lor de la contribuabili și pe publicitatea de la instituțiile statului. De ce mai subvenționăm cu 90 de milioane de euro/ an și pe acești loseri ejectați de Antena 3 și redistribuiți la TVR ca să facă propagandă penalilor?”.