TVR, simbol al cenzurii. Andreea Dumitrescu, retrasă de pe post pentru că ar fi prea agresivă cu PSD


TVR, simbol al cenzurii. Andreea Dumitrescu, retrasă de pe post pentru că ar fi prea agresivă cu PSD

Jurnalista Știrilor TVR, Andreea Dumitrescu, a fost retrasă din domeniile pe care le acoperea, PSD, Parlament și CCR, pe motivul că ar fi „prea agresivă”.

Hotărârea a fost luată de către conducerea departamentului de știri, Mădălina Rădulescu, care i-a reproșat că este „prea agresivă” și i-a propus să acopere alt domeniu, mai exact, primăriile, potrivit Paginademedia.ro

Decizia a venit la o zi după ce Andreea Dumitrescu i-a pus mai multe întrebări premierului Viorica Dăncilă la Biroul Politic al PSD.

Contactată telefonic, Andreea Dumitrescu a spus că ia în calcul demisia, iar șefa departamentului, Mădălina Rădulescu nu a putut fi contactată.

Jurnalista lucrează în TVR de doi ani, iar înainte de postul de televiziune național a lucrat tot pe politică patru ani.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.