UMILINȚĂ pe toată linia pentru PSD! Dăncilă și-a contramandat întâlnirea electorală cu pensionarii, după respingerea categorică a Rovanei Plumb!


UMILINȚĂ pe toată linia pentru PSD! Dăncilă și-a contramandat întâlnirea electorală cu pensionarii, după respingerea categorică a Rovanei Plumb!

Bulversată de respingerea categorică a controversatei Rovana Plumb în penibila goană a acesteia după portofoliul de comisar european, dar și pentru că nu vrea să dea ochii cu reprezentanții mass-media decât în cadrul controlat al unei declarații de presă, prezidențiabila Viorica Dăncilă a ajuns să fugă până și de pensionarii PSD-iști coordonați de primărița Gabriela Firea.

Concret, Dăncilă nu se va mai prezenta la un eveniment electoral organizat luni de Primăria Capitalei.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) face bășcălie crâncenă, pe Facebook, de impasul în care se află Viorica Dăncilă și celebra tovarășă a acesteia, incorigibila Rovana Plumb.

”Ia uite ce i-ați făcut doamnei Viorica, haterilor: <Ca urmare a unor modificări intervenite în program, prim-ministrul Viorica Dăncilă nu va mai participa la evenimentul ”Vieți de poveste”, organizat de Primăria Capitalei, anunțat pentru astăzi, începând cu ora 16.00>!

Nu se mai poate întâlni cu nucleul dur al electoratului PSD:-P

Plânge pensionarii lui doamna Gabi, plânge Viorica, plânge și Rovana. Mă rog, Rovana plânge (doar) după bani”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.