UMILINȚELE se țin lanț pentru deținutul Dragnea: e băgat în celulă cu traficanți de droguri și NU i se dă permisie! Vorbește la telefon cu iubita Irina, Codrin Ștefănescu, Florin Iordache și Alfred Simonis


UMILINȚELE se țin lanț pentru deținutul Dragnea: e băgat în celulă cu traficanți de droguri și NU i se dă permisie! Vorbește la telefon cu iubita Irina, Codrin Ștefănescu, Florin Iordache și Alfred Simonis

După ce a pierdut definitiv procesul pe care-l intentase PSD, deținutul de drept comun Liviu Dragnea întâmpină noi greutăți și la Penitenciarul Rahova.

Concret, potrivit surselor Digi 24 TV, Daddy a rămas fără statutul de deținut privilegiat, ajungând acum să stea în celulă cu alți patru-cinci deținuți (printre care și un traficant de droguri), în condițiile în care, până de curând, fostul șef al PSD stătea singur în cameră.

De asemenea, lui Dragnea i s-a respins o nouă solicitare de permisie, dar i s-a dat dreptul la un pachet mai mare.

Potrivit surselor citate, fostul lider al PSD are dreptul la convorbiri telefonice zilnice (1 oră) pe care le poartă fără absență, în special ca să-i audă vocea mult mai tinerei sale ibovnice, Irina Tănase, dar și pentru a sta la taifas cu Florin Iordache, Codrin Ștefănescu și Alfred Robert Simonis, șeful deputaților PSD.

Ziua de muncă a lui Dragnea începe dis-de-dimineață, la 6.30, când teleormăneanul intră pe poarta garajului de la Penitenciarul Rahova, unde muncește chiar și sâmbetele, ca să adune cât mai multe credite.

Daddy e cam supărat că Sorin Blejnar (fost șef al ANAF) a fost mutat la alt penitenciar, deoarece își făcuse anturaj cu acesta.

Potrivit surselor citate, infractorul Liviu Dragnea și-a bărbierit mustața încă de la începutul detenției.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.