Un angajat la stat răbufnește: „Băi nenorociților de politicieni! Ia uitați aici, băi, cum e cu calitatea vieții!”


Un angajat la stat răbufnește: „Băi nenorociților de politicieni! Ia uitați aici, băi, cum e cu calitatea vieții!”

Sebastian Stan e angajat la ministerul Dezvoltării. E în același timp comentator pertinent și tăios pe Facebook, unde demontează virulent minciunile actualei clase politice și ale apartului birocractic pe care îl cunoaște din interior.

„Băi nenorociților de politicieni ! Ia uitați aici băi nenorociților de politicieni cum e cu calitatea vieții.

La 5000 lei brut - în 2017 - net încasat 3507 lei

La 5000 lei brut - în 2019 - net încasat 2925 lei

Ai dracului cu mama voastră de partide și de nenorociți ! Faceți cu toții <proiecte>, aveți <programe de guvernare>. Nu ! Aveți doar programe de furat pentru grupurile de interese și mafiile care vă sprijină. Ce să explicați aici ? Teoria chibritului. Numai deștepți în Guvern, numai deștepți în Parlament. Când de fapt, cu toții, sunteți doar niște hoți ordinari”, scrie Sebastian Stan pe Facebook, atașând și documentele care susțin fără drept de apel această postarea dramatică.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.