Un conspiraționist anunță public că-l va ucide pe Raed Arafat

Raul Coltor, un conspiraționist cu vizibilitate apreciabilă în online și care își incită „urmăritorii” să intre în magazine fără mască de protecție, să ia produsele și să plece dacă personalul refuză să-i servească, anunță într-o postare publică că, „prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005”, ar fi primit dreptul „de a ucide în numele țării și al poporului român”, „drept” pe care lasă să se înțeleagă că ar urma să-l exercite împotriva secretarului de stat MAI Raed Arafat.

„Domnule Raed Arafat ! O să fiu EU acela care o să va îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră!”, mai scrie Coltor (foto sus) într-o  postare care avea, marți dimineață, peste 1000 de likeuri și peste 1400 de distribuiri pe Facebook.


Raul Coltor (integral):

„În baza articolului 55 din Constitutia Romaniei , declar public :

Avand in vedere ca Raed Arafat este condamnat la moarte in Palestina , este in terorist , si datorita crimelor pe care le-a comis impotriva cetatenilor romani ( trafic de organe Mossad ) , EU , Coltor Raul Nicolae , prin depunerea juramantului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide in numele Tarii si a Poporului Roman !
Domnule Raed Arafat ! O sa fiu EU acela care o sa va ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de Piatra !

Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra !
Game over zdreamto !” (textul este redat exact cum a fost postat pe Facebook - vezi imaginile atașate acestui text)

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Miss Sparanghel a mutat Pornhubul pe Facebook cu un mesaj grețos pentru „Arafat-Mengele”: „Știm și cu ce v-ar putea șantaja. Pe noi nu ne interesează viața sexuală a nimănui”