Un jurnalist aflat la Bruxelles a prins-o pe Carmen Avram cu o hoție: "Ea probabil nu va fi prezentă, n-a lucrat la asta, nu face parte din respectivul comitet parlamentar"


Un jurnalist aflat la Bruxelles a prins-o pe Carmen Avram cu o hoție: "Ea probabil nu va fi prezentă, n-a lucrat la asta, nu face parte din respectivul comitet parlamentar"

Scriitorul și jurnalistul Dan Alexe, aflat la Bruxelles, a devoalat modul mizerabil prin care eurodeputata PSD Carmen Avram își arogă meritele privind discutarea în Parlamentul European a situației muncitorilor transfrontalieri, postând un mesaj pe Facebook formulat pentru a da de înțeles că ei i se datorează respectiva dezbatere, deși ea nici măcar nu face parte din Comitetul pentru Muncă și Afaceri Sociale. Toată postarea lui Avram a avut un scop pur electoral de a reaminti într-un mod manipulator publicului pesedist despre cazul muncitorilor români care au ajuns la muncă la sparanghel în Germania, mințind că Guvernul Orban i-a trimis, în realitate fiind vorba despre o decizie ce ține de sfera mediului privat. 

Dan Alexe, pe Facebook: "Cum se petrece o hoție și o impostură. Cazul Carmen Avram:

Mâine, marți, în Comitetul pentru Muncă și Afaceri Sociale (EMPL) din Parlamentul European se discută, la cererea șefei comitetului, o slovacă eurosceptică (Lucia Ďuriš, zisă și Nicholsonová, căci a fost măritată cu un canadian), din grupul ECR, situația muncitorilor transfrontalieri. Si a românilor, desigur, dar discuția nu a fost lansată de români, ci de această slovacă eurosceptică.

Carmen Avram nu are nimic de-a face cu această discuție, nici cu acel comitet (din care nu face parte nimeni din PSD), dar ea scrie suficient de abil ca să pară că ar veni de la ea, sau ca ea ar avea ceva de-a face cu asta: -- "abuzurile la care au fost supuşi muncitorii români, trimişi de "guvernul meu”; "abuzuri josnice, care i-au transformat pe români în sclavi", "discuțiile au fost decise"… etc.

Ea probabil nu va fi prezentă, n-a lucrat la asta, nu face parte din respectivul comitet parlamentar. Dar, sute de oameni o felicită pe FB pentru postarea ei privind un eveniment care nu-i aparține și la care nu poate să participe, presupunând că s-ar duce, pentru că ea nu face parte din respectivul comitet. Dar primește nesfârșite laude pentru patriotism si devotament".

Postarea pesedistei Carmen Avram:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.