Un jurnalist, agresat la ordinul lui Chirica pentru a nu intra la conferința de presă pe care o susținea: "Cu ce e mai bun decât Dragnea?"


Un jurnalist, agresat la ordinul lui Chirica pentru a nu intra la conferința de presă pe care o susținea: "Cu ce e mai bun decât Dragnea?"

Primarul Iașului, Mihai Chirica, poate cea mai odioasă achiziție a PNL în perspectiva alegerilor locale din 2020, a rămas cu aceleași metehne precum în vremea în care era membru PSDragnea. Jurnalistul Gabriel Gachi, editor la Reporter de Iași, nu a fost lăsat joi să participe la o conferință de presă susținută de Mihai Chirica, gardienii primind ordin să nu fie primită presa incomodă. Mai mult, Gachi a relatat că gardienii l-au și agresat, punându-i cotul în piept.

Gabriel Gachi, pe Facebook: "Mihai Chirica nu m-a primit azi la conferinta de presa. Am fost oprit la poarta de catre gardieni. "Se intra doar pe baza de invitatie". Pe langa mine treceau ceilalti ziaristi. Republica Belarus.

REPORTER DE IASI face parte dintr-un sindicat al presei locale din Romania care apara interesul public, urmareste cheltuielile publice si deciziile demnitarilor. Facem presa de investigatie de o mare acuratete. Articolele REPORTER au fost preluate de toata presa centrala in ultimii ani.

Chirica e un politician fricos. Ii e frica de intrebarile pe care iesenii le pun prin intermediul meu. Asa functioneaza democratia. Chirica e lider local PNL. PNL care acum 2-3 ani perora impotriva derapajelor grave de la democratie ale guvernarii Dragnea. Cu ce e mai bun Chirica decat Dragnea? Cu vile pe numele fratelui si a soacrei? Cu vila pe numele bebelusului ce avea 11 luni? Dragnea nu tinea ziaristii la poarta, cu gardienii punandu-le cotul in piept: "Am ordin sa nu va las".

Mii de oameni gazati pentru ca strigau "Fara hotie". Rezultatul e Mihai Chirica. PNL, esti continuatorul direct al lui Liviu Dragnea".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.