Un jurnalist devoalează strategia PSD: Pro România, planul de back-up al PSD-iștilor


Un jurnalist devoalează strategia PSD: Pro România, planul de back-up al PSD-iștilor

Jurnalistul Mircea Marian expune, într-o postare pe Facebook, faptul că partidul lui Victor Ponta, Pro România, este de fapt varianta de rezervă a PSD în cazul în care social-democrații se vor prăbuși, astfel încât „se transferă oamenii partidului și «afacerile»”. 

În cazul în care actualul PSD eșuează, se reactivează PSD II condus de Victor Ponta, scoate în evidență Mircea Marian și este de părere că Pro România este împotriva României, printre țările pentru care ar putea fi Ponta „pro” se numără Serbia, unde liderul partidului „are cetățenie și este consilier al președintelui”, China, unde s-a căsătorit sau Kazahstan, țara pe care Ponta a „cadorisit-o” cu sute de milioane de dolari sub forma datoriilor șerse.

Ce s-a întâmplat în ultimele zile arată ceea ce bănuiam de mult: partidul lui Ponta este de fapt planul de back-up al pesediștilor, în cazul în care șandramaua controlată de Dragnea se prăbușește de tot. Un fel server proxy, pe care se transferă oamenii partidului și „afacerile”, dacă serverul principal este închis.

Deocamdată, PSD I merge înainte cu Vasilica.
Dacă acest plan eșuează, se reactivează PSD II, cu Ponta în frunte.
Partidul lui Ponta e, poate, Pro Serbia - unde Ponta are cetățenie, dacă rețin corect, și este consilier al președintelui - poate Pro China, unde Ponta s-a căsătorit, extaziat în fața comunismului asiatic, sau Pro Kazahstan, fiindcă Ponta le-a făcut cadou sute de milioane de dolari, sub forma datoriilor șterse/ renegociate la Petromidia. Dar nu Pro România”, a scris jurnalistul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.